Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy wy też tak macie

cris-79

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dłuższego czasu trafiam na same noob teamy albo afk ... na ostatnie 20 meczy wygrałem z 6 a do tego to połowa tak wygląda :

ide na mida przeważnie swain w wiekszości przypatku jade kolesia jak chce ale :

- ktoś na bocie , topie puszcza feeda np 0:6 idzie afk albo gra dalej ale to juz przegrana

- jugler który wogóle nie ganguje siedzi w jungli i expi [ jak mam problem i stoje pod wieża to tez tylko exp]

- osoby które grają solo ida na 3 i padają ....

Zasiadam aby zrelaksować się przy grze a tylko sie coraz to mocniej wkq...

Kiedyś jak grałem 1 rok temu to było mniej afk i noboskich graczy ktorzy to co najlepiej potrafią to wyzywać ...

Pare razy trafiłem na osoby który wyzywają polaków na starcie od feederów i innych słów nie będę pisał jakie dokładnie a sami puszczają feeda ....

Czy też tak macie , może poprostu to mój nie fart ????

Opublikowano

Wiesz co.. Coraz więcej dzieci w to gra i to dla tego. Gram rankeda to już taki wkurw że ... Rzadko kiedy trafi się na ogarnięty team ... A co do Polaków (nie wszystkich) mam takie samo zdanie - feed, płacz, wyzywanie się i spamowanie 'report' -.-

he?

Opublikowano

No nie zawsze wpadniesz na dobry team ;x

Ja tam miałem 10 przegranych pod rząd w jednej rozgrywce 3 afk !

Przejebane, napiszesz coś do nich to sie rzucaja do gardła xD Wyzywają sie itd...

OndteAw.png
Opublikowano

Nie, to nie twoj nie fart, ja tak mam za każdym razem, a najbardziej wkurwia mnie sytuacja w kolejce, kiedy ktos napisze , i mid'' a ktos kto wybiera przed nim pojdzie na mida i juz sie kloca, wyzywaja, feeduja, jest 2 midow, i free elo dla przeciwnikow. Tu gra tyle dzieci, ze przy rejestracji powinno byc ograniczenie wiekowe: 16+ lat, a jak podasz mniej to dostajesz ,,bana'' na IP i juz wiecej sie nie mozesz zarejestrowac, nawet gdybys podal 16+ lat.

Opublikowano

Ja nawed gdy grałem z 30lvl to myślałem ze oni kupili te konta na allegro albo dostali od kolegi bo nawed nie umieli kupić itemów :)

Opublikowano

Fakt nooby są problemem dlatego graj z kolegami, lub zrób tak jak ja:

1. Ogarnij jedną postać tak byś był koxem

2. Jedź solo 4-5, tak jak ja.

3. Wygraj kilka bitew

4. Już ci się zły team nie trafi.

Takie było moje rozwiązanie :P

@Up wiesz że istnieje takie coś jak proxy czy zmienne ip

@edit nie ty up tylko 2x up bo ta sama godzina post i nie zauważyłem

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Najlepiej grać ze swoimi znajomymi z RL czy gry, wtedy jest większa szansa na wygranie i wiesz przynajmniej jak grać z Nimi. Umówicie się kto gdzie idzie i kim gra, nie ma płaczu i wyzywania.

W weekend zagrałem 4rankedy w czym każdy przegrany takie Team'y że szkoda słów. Zobaczymy jak będzie w weekend Majowy.

Opublikowano

To musisz się nauczyć motywować team, przejmować inicjatywę. Najlepiej graj junglę, topa - coś tanky z cc. Wpadasz 1. nawet jak padniesz to Twój team powinien zgarnąć kille :) Cóż sam się tego nauczyłem gdy spadłem do tak niskiego elo, że chyba niżej to nikogo już nie ma :D

Gold Member

nvm

Opublikowano

Akurat czasem gram z kolegami dokładnie to 2 bo reszta znajomych to retardy :) . Ale nawet jak gram z nimi to trafia sie ktoś kto psuje gre .

A ogarnietego mam nawet Swaina ale samemu zbytnio nic nie zrobię mid ogarne , oraz czasem juglera który robi gangi lecz pozostaje kolejna 3 graczy na innych liniach ktorzy przeważnie dostają feeda od pozostalych członków drużyny. Czasem jak gram tankiem to wbijam się jako pierwszy a moja drużyna do tyły idzię albo fokusuję innego tanka .

Ciężko jest robić za jednoosobową armie [ drużynę]

Opublikowano

Jedyna możliwość na grę z dobrymi graczami to gra z dobrymi ludźmi, arrangedów.

Maila do supportu wysłałem, a moja opinia zostanie podesłana wyżej i przeanalizowana, więc również radzę to zrobić Wam.

Im więcej głosów tym większa szansa, że zostanie coś polepszone.

lxrx.png

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mam tak samo ; ( I do tej pory szukam ogarnietych ,fajnych i dobrze nastawionych ludzi do grania.

Z dziecmi nic nie zrobimy.. niestety to era dzieci rocznika 20.

Nie znam ogarnietego dziecka z tego rocznika :( APOCALYPSE.

Lubisz mój post? Śmiało kliknij LUBIĘ TO+.

Opublikowano

Graj z kolegami z rl. Ja tez trafiam na idiotow, np katarina mi kradnie blue itd. Nic nie zrobisz. Nie raz sie trafia zajebisty team, a nie raz kompletni idioci.

;)

Opublikowano

Fale randomów się przedostają do Lol'a i to dlatego.

Mnie to ostatnio, aż za często spotykało, ale ostatnio się unormowało.

Ja przeniosłem się na West, chociaż tam też czasem trafią się niezłe przypadki.

Np. wczoraj jakiś rusek grał Ahri, oczywiście nie na mida, bo Shaco sobie zajął (zdziwiłem się, ale o dziwo końcowe staty miał 13/4 więc ogarniał), ale ta Ahri ... szkoda słów latała po mapce i feedowała każdego.

Rezultat ? 2/15/12 + 10 zabitych minionów .___.

Specjalista
Opublikowano

no ale zobacz że tamten team jest lepszy to znaczy że ktoś musi być noobem żeby ktoś był lepszy, proste

jedyna rada to graj ze znajomymi z którymi współpracujesz na TS/skype

jak masz premade to inna gra, na ts mowisz koledze ze potrzebujesz ganka, ustalacie kogo bijecie itp

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Lol stał się zbyt mainstreamowy. Najlepiej grać premade team'y :)

Graj z kumplami z RL, a jak ci katarina ze stealuje blue to wpierdol w szkole ^^

@Down

Kill Secured :D?

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Wiesz co.. Coraz więcej dzieci w to gra i to dla tego. Gram rankeda to już taki wkurw że ... Rzadko kiedy trafi się na ogarnięty team ... A co do Polaków (nie wszystkich) mam takie samo zdanie - feed, płacz, wyzywanie się i spamowanie 'report' -.-

możesz dodać jeszcze 'ks' do swojej listy :>

@UP żałosne jak ktoś płacze że ks.. i to podczas teamfight albo przez trucie od teemo

Hejo

Opublikowano

Popieram górę. Ja ostatnio rzadko kiedy gram solo - lubię mieć przynajmniej jednego kolegę w teamie ale najchętniej to full team. Ostatnio rozegrałem 8 meczy i wygrałem 2 bo albo afk albo feeder albo rozczochraniec. Jestem dość dobrym graczem ale nie na tyle aby wycarry'ować grę gdy ktoś feeduje i ks-uje, a poza tym jak każdy potrzebuję wsparcia na linii, bo super-extra nie jestem. Niestety jeśli chcemy aby świat LoL był lepszy trzeba wszystkim zaglądać do trybunału. Ale akurat ludziom się nie chce bo po co mają siedzieć przy tym 2h i dostać tyle PZ co za 1 przegraną grę......

No i ostatnio strasznie trafiam na kill stillerów. Gonię po jungli 2 gości których zjechałem do 100 HP, mam ich na hita, nagle wyskakuje mi Hecarim z ulti BUM. Masz złoto za asystę i wypier...... No i tak jakieś jeszcze 2-3 razy. Rozumiem jeszcze gdyby ten gracz ks-ował a potem coś robił, ale on budował się pod rzadką kopę i nie było go na żadnym tf - bo on musi farmić....

wikmk9.jpg

Arcymistrz
Opublikowano

Niestety tak jest ...

Ale jednak grałm na EU w i en po czym na głownym koncie na ameryce i widać tą różnicę, mi najlepiej się gra rano i tak od 13-16 bo moim zdaniem najmniej dzieci

Tak samo na PBE

Moim zdaniem na pbe powinien być wstęp od 30lvl i po pewnym stażu w lol'u

Wczoraj w przeciwnym teamie wszyscy poszli na mida a moj team byl zmuszony zebys przyjsc, dzisiaj 2 na midzie, pozniej bot (polaczki -.-) sfeedowali lux a top tez polak sfeedował akali i tyle ... po grze

Powinni się tym zając

Opublikowano

Jakim cudem w grze Polacy zawsze wychodzą / wyzywają / feedują, a jak się wejdzie na forum to każdy zawsze ma staty 20/3/10 i przegrywa ?

Bóg się na was uwziął i macie noobów w teamie (a przypadkiem w enemy są goście z topki), przykro mi było nie grzeszyć. Idźcie się wyspowiadać, może pomoże.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

@Up Nie twierdzę, że jestem jakimś super koksem który zawsze robi staty 20/3/10 - jestem dość przeciętnym graczem jak wielu i dlatego jeżeli ktoś feeduje to nie będziemy mogli pociągnąć rozgrywki. A poza tym ten temat powstał właśnie po to aby każdy mógł się pożalić. Wylejesz swoje żale i od razu lepiej.

(mówię tu chyba w imieniu 75% użytkowników).

Btw. Zauważyłem pewną ciekawą tendencję, a mianowicie znajomość angielskiego a ogar.

Nie zawsze Polacy są źli - często spotykam bardzo fajnych typów. Ogólnie - jeśli widzisz, że ktoś pisze normalnie po angielsku to zazwyczaj można być niemal pewnym, że to dość ogarnięty człowiek. Ale jeżeli pisze w swoim języku narodowym (po polsku,rosyjsku,niemiecku)to niestety okazuje się być zazwyczaj kompletnym nieogarniętym debilem, a tak przynajmniej mam na EUN.Zdecydowanie najlepsi są natomiast którzy używają nerdowskich pojęć tj. słownictwa typowego dla LoL czy innych gier.

Nie zawsze tak jest ale bardzo często. Prawdopodobnie jest to wynik słabej znajomośći języka tych osób wywołanych młodym wiekiem ;)

Taka moja osobista opinia.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Fakt faktem nawet jak gra się z kolegami to jest możliwość trafienia na jakiegoś trola który popsuje cała gre albo ją utrudni w pewnym sensie.

A co do ks"ów to się zdarzają czasem np jak ktoś ubije mi trynde lub kogoś kto może przez ściane zwiać to jeszczę nie jestem tak wkórzony ale gdy ktoś czeka tylko na ks"y tak jak wczoraj mi kassa że trzyma się z tyłu i tylko dobija to juz naprawdę nie wytrzymuję gry z takim graczem.Zrobił mi tak pare razy a wynik końcowy meczu mój taki 5:8;16. A jego z tego to było okolo 20:2:3 ale w wiekszość tf tylko ks i zwiewał.

A co do ostatnich gier moich to tylko 2 afk , 2 trole , oraz 1 afk w przeciwnej drużynie. Ale gier za wiele nie było dlatego że nie gram długo bo mam lepszę zajecia.

Ostatnio zaczęłem się bawić w trybunale na 30 rozpraw , którę juz przejrzałem było 8 polaków ale z tego co widziąłem po pisowni na czacie to dzieci które szukają odderwania się od szkolnego życia , bo w grze nic im się nie stanie

. Wyzwiska do innych graczy itp..

Z tego co się okazało to w 26 rozprawach dałem dobry werdykt.

Opublikowano

Znowu sie zaczyna trole

Kennen ad 0:11:7 patrzyłem na poprzednie mecze jakie grał: 0:4:0 2:10:5

Opublikowano

Mam dokładnie to samo, najgorzej zawsze boje się o początek bo jak przeciwna drużyna sie nafiduje to kurwa już szkoda grać ...

Chętnie bym z kimś z was zagrał ;) moja nazwa na LoL'u : 69Bezimienny

Nieregulaminowa sygnaturka :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...