Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wszystkie gry bez pobierania

Twixteer

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem nie jest to dobre na dłuższą metę, można na tym sprawdzić czy opłaca się kupić grę ale nic po za tym.

Lepiej na swoim kompie ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Na dłuższą metę może i nie jest dobre, ale ogólnie zajebiste. :D

To jest dobre dla tych np. co mają słaby sprzęt i chociaż przez te pół godziny mogą sobie pograć w niektóre zajebiste gierki.

I dla tych oczywiście co chcą sobie przetestować gierki. ;)

Lajk of course. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Opublikowano

Jako poradnik do konkursu to moim zdaniem najsłabszy ze wszystkich, ale jako program to na prawdę się przyda :) Masz od mnie LIke :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Hmm ciekawe ciekawe. Ale polecam też gaikai.com Tam też macie za free po 30 minutach gry lecz nie wszystkie.

Opublikowano

Jako poradnik do konkursu to moim zdaniem najsłabszy ze wszystkich, ale jako program to na prawdę się przyda :) Masz od mnie LIke :)

o jaki konkurs ci chodzi ?

1386958799-U112610.png

Opublikowano

dla osób którzy mają słabe łącze, to sobie nie pograją. To działa na zasadzie że tam na jednym komputerze jest włączona gra, a my dostajemy tylko obraz/audio i możliwość sterowania. I żeby grać na fullscreen trzeba posiadać już trochę lepszą karte graficzną HD, możesz sam ręcznie takie coś wykonać, kupujesz vpsa z Windowsem jakiegoś mocnego instalujesz tam grę, i team viewer, i na swoim kompie team viewer podlaczasz sie i grasz ;)

albo też przez pulpit zdalny

Opublikowano
Bardzo fajny program lecz, jakby oceniać go do konkursu to jeden z najsłabszych. Bardzo mały opis, zero ciekawostek i grafiki autora.

Niestety to nie na konkurs , ale co ;p grajcie , itp a ja przy okazji f5 ;)

1386958799-U112610.png

Opublikowano

O tym serwisie nie słyszałem. Ja korzystam z GAIKAI. Tam też masz 30 minut na granie. Jeśli opłacę na miesiąc w tym OnLive te 10 dolarów to gram bez ograniczeń ale w samego singla tak? Jeśli tak to i dobrze i źle. Dobrze dlatego, że wyjdzie mi taniej zapłacić miesięcznie 10 dolarów niż kupić np: Wieśka 2. Ale to jest tylko na miesiąc więc też szkoda. Złe tutaj jest to, o ile tak jest, że nie można grać w multi np: w BF3. Ja mam słabego kompa i nie za bardzo mogę grać w B2K AK CQ .... a mam Premium :/

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

[font=tahoma, helvetica, arial, sans-serif][size=3]
O tym serwisie nie słyszałem. Ja korzystam z GAIKAI. Tam też masz 30 minut na granie. Jeśli opłacę na miesiąc w tym OnLive te 10 dolarów to gram bez ograniczeń ale w samego singla tak? Jeśli tak to i dobrze i źle. Dobrze dlatego, że wyjdzie mi taniej zapłacić miesięcznie 10 dolarów niż kupić np: Wieśka 2. Ale to jest tylko na miesiąc więc też szkoda. Złe tutaj jest to, o ile tak jest, że nie można grać w multi np: w BF3. Ja mam słabego kompa i nie za bardzo mogę grać w B2K AK CQ .... a mam Premium :/ [/size][/font]

czy da się multiplayer nie wiem nie testowałem , ponieważ jak dobrze mówi jak masz premium wybierasz sobie gre czy coś takiego .

c

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Mi to się przyda bo na moim szajzie nawet pulpit laguje (żart).

I to na danym kompie tylko 30 minut czy można tak ciągle po 30 minut?

Edit

post-187709-0-77212700-1336763943.png

Tak mam tylko że jeszcze pisze We have detected a high latency connection to the internet that will result in poor responsiveness.

Włączam chyba z trzydziesty raz nadal nic.

Opublikowano
Mi to się przyda bo na moim szajzie nawet pulpit laguje (żart).

I to na danym kompie tylko 30 minut czy można tak ciągle po 30 minut?

Edit

post-187709-0-77212700-1336763943.png

Tak mam tylko że jeszcze pisze We have detected a high latency connection to the internet that will result in poor responsiveness.

Włączam chyba z trzydziesty raz nadal nic.

Server przeciążony też tak ciągle miałem trzeba mieć szczęście ale warto najnowsze gta batlefield 3 wszystko bez lagów na takim procku co mi mario nie póidzię ^.^ próbuj aż sie połaczy

up@

Headshot !

Programik dobry jak komuś nie chce się ściagąć :D Ale tylko 30 minut można grać?

Tak można tylko 30min chyba że kupisz premium to możesz grać bez ograniczeń a vip podejrzę 30dolców czy tam euro , ale warto wszystkie gry za free , a tak tylko 30min można przetestować giereczki , lub coś w tym stylu można nawet na tym multi grać w różne gry ale tylko 30min tak jak mówiłem może ktoś się skusi na vipa .

1386958799-U112610.png

Opublikowano

Świetne! Zaczynam korzystać, muszę w coś sobie pograć :)

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." ~Stanisław Lem

Opublikowano

up@

Headshot !

Programik dobry jak komuś nie chce się ściagąć :D Ale tylko 30 minut można grać?

Można grać 30min i gdy się skończy czas znowu 30min, ale wtedy już od początku. ;)

xKaMaSx

exMod

Memory

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...