Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]M2BOB

snejki12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Z góy wam bardzo dziekuje za wszystko iwogle xD ;d to teraz konkretnie postaram sie wszystko opisac.

Do dzisiejszego poranka korzystalem z wersji M2bob 1.2 lecz gdy chcialem go uruchomic wyskakiwal blad pogralem nową wersje 1.2.1. i dzialała do okolo godziny 15:00 wyskakuje cos takiego ;d ::

http://zapodaj.net/8c1d97c6800b.bmp.html

Sadziłem ze znow powstala nowa wersja wiec wchodze na stronke m2bob-a a ona nie chce sie zaladowac i wyskakuje cos takiego :: http://zapodaj.net/83d4e3c81e5e.bmp.html

MAM nadzieje ze zaradzicie na to ;d .. ? Czekam na odpowiedzi .. ;d

porprawionaz.jpg
Opublikowano

Baza danych była wyłączona ale teraz już wszystko działa poprawnie ;)

Pozdrawiam

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem
Opublikowano

pobierz najnowszą wersję m2bob z m2bob.net i nie musisz sie rejestrowac. Nowy m2bob jest odrazu ładowany jakbys mial konto premium, ale bez podawania loginu i hasla.

56192811659226831322.jpg

Dopóki nie skorzystałem z Internetu nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów - S. Lem
Opublikowano

Jestem w trakcie pobierania .. Jak juz zrobie to @upne

@ Juz wiem co bylo nie tak ;p mialem cos w plikach namieszane ;d .. ale thx za wszystko ..macie + ;p

porprawionaz.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...