Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]chwilowe lagi

rkoi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to tak moj problem jest nastepujacy mam wlasny serwer tekkit na ktorym gram z kuzynem.

Problem polega na tym ze mieszkamy na wyspie mamy 2 osobne domki i gdy ja przechodzę na teren jego domku to prezez jakies 2 sekundy mam okropne laggi .

Dodam ze gramy juz 5 dni na serwerze i problemu nie bylo przez jakies 2 dni potem minimalnie zaczal sie pojawiac z biegiem czasu.

Wedlug mnie moze to byc wina Chunkow albo czego innego bo to wyglada tak jakby przez polowe naszej wysepki przechodzila taka strefa przez ktora musze przejsc i poczekac az sie zaladuje jego chunk

Dodam iz na serwerze Industral Diamonds mialem podobny problem (ps: juz tam nie gram).

BTW: sorki za ortografie ale szybko pisze i nie zwracam uwagi na prawidlowe polskie znaki

Weteran
Opublikowano

Też, tak miałem jak grałem z kumplem lecz wgrałem optifine wersje standard i było już ok spróbuj:

http://www.minecraftforum.net/topic/249637-125-optifine-hd-a6-fps-boost-hd-textures-aa-af-and-more/

1339226679-U337649.jpg

Opublikowano

Też, tak miałem jak grałem z kumplem lecz wgrałem optifine wersje standard i było już ok spróbuj:

http://www.minecraftforum.net/topic/249637-125-optifine-hd-a6-fps-boost-hd-textures-aa-af-and-more/

sadze ze masz racje bo moj kolega ma normalnie sproboje calego minecrafta od nowa pobrac bo czasami takie bugi sie robia w tych plikach ze szok.

Co to jest tekkit?

Tekkit jest to autorska paczka plikow serwerowych na ktorych wgrane sa rozne mody jest ona dostepna tylko dla uzytkownikow premium . Z tego co wiem wystepuje rowniez wersja piracka ale linkow nie podam bo forum nie popiera piractwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...