Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Nowy Dział.

Mlodyske

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz wpadlem na pomysl, aby zalozyc subforum w ktorym bedziemy zamieszczac nasze recenzje, felietony, rozprawki itp. Chcialbym aby glowna tematyka byly oczywiscie gry lecz inne prace byly by tez mile widziane. Kieruje sie do was z pytaniem czy sa takie osoby ktore lubia pisac dluzsze formy wypowiedzi abysmy mogli razem cos wykombinowac ? Nie bylo jeszcze takiego pomyslu, a jestem fanatykiem pisania tekstow itp. Czekam na wasze odpowiedzi.

card.png

Opublikowano

Dobry pomysł. Ale jeżeli tylko PC o nie :< Jeżeli można będzie pisać recenzje na różne konsole, to jestem za.

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Znaczy sie nie zrozumcie mnie tak, ze mamy sie ograniczac do danego tematu, poprostu jesli ktos bedzie mial ochote cos naskrobac to moga byc to PCty, konsole, telefony ogolnie itp. Nie bedziemy pisac ksiazek bo to raczej nie jest forum humanistyczne ale jak wspomnialem rencenzje itd mile widziane :).

card.png

Opublikowano
Znaczy sie nie zrozumcie mnie tak, ze mamy sie ograniczac do danego tematu, poprostu jesli ktos bedzie mial ochote cos naskrobac to moga byc to PCty, konsole, telefony ogolnie itp. Nie bedziemy pisac ksiazek bo to raczej nie jest forum humanistyczne ale jak wspomnialem rencenzje itd mile widziane :).

W takim bądź razie jestem za, jest kilka gierek które chciał bym polecić <3

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano

Równiez mógłbym coś poskrobać o grach, lecz tylko na PC ;x Ale od razu mówie - pro humanista ze mnie nie jest ^^

No i jak dorwę jakiś nowy mikrofon, mógłbym sprobować zrobić też jakąś videorecenzje : )

Opublikowano

Byłem redaktorem strony traktującej o mmo i napisałem tam przeszło 10 recenzji, wszystkie bdb ocenione przez użytkowników :) Dział w sam raz dla mnie, będę mógł się dodatkowo wykazać. Super pomysł!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...