Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FerryCraft [20 slotów][24/7][NO W-L][No premium]

dany123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim chciałem wam przedstawić super serwer.

Tutaj opiszę jak dostać się na serwer, ale najpierw parametry ...

Nazwa serwera: "FerryCraft"

Sloty: 40 (Zmienione z 20 na 40)

RAM DRR3: 2048 MB

Łącze: 1 GB/s

Typ serwera: Life/FB

IP. s31.mineserv.eu:6871

Ekipa serwera:

Head-Admini: DanXxX97, Vesp3rski

Admini: Kosmita9, kamil1203

Moderatorzy: erykbzik

Przewodnicy: zaploxx

Administratorzy pomagają i są bardzo mili :)

Pozdrawiam DanXxX97 i miłego grania :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie polecam serwa. Straszne lagi. Jak chcesz grać na serwie musisz mieć mikro !! NIE POLECAM TEGO GÓWNA SERWA !!!!

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Omg większego gówna nie widziałem, wbijesz na serwa, tak laguje że normalnie.. co 5 minut sie poruszasz.Admini nie ogar, gracze też, admini przeklinają mają all w dupie.Po prostu serw to czyste gówno w czystej gównianej postaci, największym cwelem jest DanXxX97 bo wulga,wyzwa.Często mają "usterki techniczne" założyciel serwa po prostu go nie powinien mieć, taka przerwa techniczna trwa do pół godziny, a gdy już sie wbije na serwa, znowu problem, znowu pół h czekania.NIE POLECAM TEGO SERWA JA SIE TRZYMIE OD NIEGO Z DALEKA!

Opublikowano

Ja bredzę ?. Ogarnij serva, to może w bardzo,bardzo ale to w bardzo dalekiej postaci powiem że on jest fajny.Po co go zakładałeś z kolegą, skoro nie umiesz go że tak powiem "obsługiwać"?.Ogar graczy,siebie,admów,lagi,serva to będzie ok.

Opublikowano

Myślisz że nie wiem kim jesteś ? Seriouss i Toshek, wymagam mikrofonu bo chcę kontakt z administracją.Jakoś graliście na serwerze i co przez miesiąc nie narzekaliście dopiero jak was zdegradowałem to zaczęliście wyzywać. Widać że z was to fałszywi ludzie,

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Skąd wiesz że do bani ? Napisz mi nick na jakim byłeś na serwerze. Sprawdzimy czy twój nick jest w plikach. Jeśli nie jest czyli nie byłeś i oszukujesz :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...