Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początek gry

MychaKochana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy warto zaczynac grę od dropa na s26? Wbic nim okolo 70 lvl i dopiero główna postac (Szaman healer)czy raczej na odwrót?

opojhj.jpg

Sygnatura By navid

Opublikowano

Wbijasz szamanem 52/54, potem robisz dropka i zarabiasz na pro eq dla szamana, nie ruszasz z lvlem dopóty nie będziesz miał 3xG i zajefajnego eq.

Szamanem się trudno expi - dobre eq ułatwi sprawę, przez te pół roku (około) powinieneś zarobić na eq do 75lvl'a ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Drop 70? Nic nim nie zdołasz.

Na początku robisz woja body, Wbijasz nim 35lv , trochę ponad nie zaszkodzi, robisz boja, kupujesz dobre eq ( srebrne, zelaki itd..) i do tego możesz zakupić rekawice i jazda na metki 25/30/35.

Potem możesz wbić z 50 /50+ i zrobić szamanke healer i zabrać ja do lodów pajakow, lepiej do v2 ale to już zależy od twojego eq.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja osobiście polecałbym Ci taką kolejność. Wbijasz najpierw woja bodego, lub sure wp 35 lvl jakiegoś riba, trochę eq no i oczywiście bojowiec. Posiedzisz trochę na metkach w m2 zarobisz trochę kasy i zaczynasz robić szamana. Wbijasz nim do 54 lvl, ale systematycznie sobie dropisz wieczorkami i stajesz z lvl u szamana. Potem znów siedzisz na dropie i zbierasz kase na eq z nieb. łez i ku. Kiedy w miarę się dorobisz możesz już iść expisz do v2.

1335769510-U617525.jpg

You know it!<3

W razie pytań pw!

Opublikowano

Nie opłaca się wbijać dropem 70 lv, strata czasu.

Najlepiej zrobić sobie droperka 35lv + do m2 na metki z bojowcem.

Potem możesz polować na metki w dolinie.

Opublikowano

Jak już gdzieś zaczynać, to tylko s26 (jeżeli chodzi o PL), bo z globalo poleciłbym bardziej sg, gdyż sam na nim gram .

Czy warto grać dropem?- imo. nie, drop ma służyć do zarabiania, jeżeli przynosi Ci to satysfakcje, to graj .

Opublikowano

Drop low lvl na s26? Hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahah.... nie polecam.

No chyba, że nie są dla Ciebie problemem DH w niemal każdym miejscu na mapach m1/m2, w dolinie na środku, na sohan w ważniejszych miejscach... Chyba, że sam cheatujesz.... Wtedy spoko ale jak ciśniesz na MH to szybciej bana dostaniesz Ty niż te DH... ogółem s26 to zły pomysł, chyba że szybko lvl wbijesz.

Pamiętajcie jakby co to gwałcę za pieniądze. Dla znajmoch taniej

1342438901-U0.png

jam jest król nobuf.

można mnie spotkać grającego w metina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...