Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PS3][Problem] Fifa 12 Ps3 Ea sports Arena

Shiniox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z grą fifa 12 na Ps3.

Nie mogę dojść do zrobionej przez kogoś gry w ea sports arena.

Czyli jak wbijam na nią, wchodze do pokoju i obok czyjegoś nicku jest taki pad biały.. Klikam na to i nie mam "dołącz do gry".

Kiedyś to działało ale wyszedł jakiś path czy coś i już od wtedy nie mam tego.

Stało się to jakieś pare miechów temu ale wtedy nie grałem zbyt dużo w fife i nie przez arene więc mi to wisiało :D

WIecie może co poradzić ? Da się jakoś naprawić ?

Będą lajki.

Opublikowano

Masz inne gry z EA? Sprawdź czy loguje cię tam do serwerów EA.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jakim cudem nikt nie wie co się dzieje skoro dużo osób ma ten sam problem. Ciągle jest taki spam że ani jedna osoba która się na tym zna nie ma szans żeby przeczytać ten temat i mi pomóc. Właśnie dlatego odświeżam.

Opublikowano

Jakim cudem nikt nie wie co się dzieje skoro dużo osób ma ten sam problem. Ciągle jest taki spam że ani jedna osoba która się na tym zna nie ma szans żeby przeczytać ten temat i mi pomóc. Właśnie dlatego odświeżam.

póki co na forum to tylko Ty masz taki problem, w podanych linkach masz odpowiedzi od EA co masz zrobić, podobnie jak Ci napisano obstawiam problem z NAT

http://adamcook.wordpress.com/2008/04/04/how-to-get-flawless-online-gaming-with-your-ps3/

819531478353821175209.gif

Opublikowano

@UP Bo na tym forum mało kto opisuje problemu z fifą, na innych forach widzialem kilka takich tematów lecz nikt nie odpisał, więc pomyślałem że mądrzy ludzie z MPC mi pomogą : P. W najbliższym czasie sprawdze ten sposób i napiszę czy działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...