Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • ✅ System prywatnych wiadomości
    • ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

mpcforum.pl - kilka słów od admina

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najbardziej istotną rzeczą jaką jesteśmy w stanie zrobić obecnie to ponownie zaangażować użytkowników w życię forum.... sprawić aby poczuli jeszcze raz ekstytację i zainteresowanie ideą która nam towarzyszy od początku. MPCforum musi stać się miejscem, w którym ludzie znajdą to czego szukają! Jeśli wspólnie sprawimy że ludzie uwierzą w magię tego miejsca to nie będzie miało znaczenie to ile zasad czy regulaminów napiszemy... to właśnie dlatego dalej jestem adminem mpcforum.pl i dlatego planuję nim być w przyszłości. To że na mpcforum.pl jest 500 000 rejestracji świadczy o tym, że w Polsce są ludzie, którzy mają dość serwisów typu onet.pl czy wp.pl, wierzą w ideę którą daje im mpcforum.pl - ideę któą Tworzycie Wy!

Czasami osobiście dziwnie się czuję gdy jestem krytykowany za to, że zbyt dużo mówię o ideach - "Wciskaj dalej kity. ", "On jest tak naiwny", "on jest za idealistyczny". Mpcforum.pl podczas startu nie miało treści, regulaminów, tematów, działów i ludzi... miało IDEĘ za którą poszły setki membersów. To właśnie dlatego mówię tak często o ideach... nie dlatego że nie wiem jakie wyzwania są przed nami postawione - doskonale wiem ile pracy nas jeszcze i dlatego potrzebujemy Waszego pełnego poparcia!

Kokosz.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Kokosz, rozumiem ze jest to blog?? :O Nie wiem do czego nawiązujesz tym tematem. JESLI CHCECIE POPARCIA TO NAS CZASEM WYDŁUCHAJCIE, A NIE GETTO TU ROBICIE.

86506195548292095751.png

exModerator minecraft.MPCforum.pl | exMPC Media Team | exKidModerator SF 09/11

Opublikowano
Kokosz, rozumiem ze jest to blog?? :O

Odróżniasz informacje, ogłoszenia, newsy od bloga? o.O

Czasami osobiście dziwnie się czuję gdy jestem krytykowany za to, że zbyt dużo mówię o ideach - "Wciskaj dalej kity. ", "On jest tak naiwny", "on jest za idealistyczny". Mpcforum.pl podczas startu nie miało treści, regulaminów, tematów, działów i ludzi... miało IDEĘ za którą poszły setki membersów. To właśnie dlatego mówię tak często o ideach... nie dlatego że nie wiem jakie wyzwania są przed nami postawione - doskonale wiem ile pracy nas jeszcze i dlatego potrzebujemy Waszego pełnego poparcia!

Nie rozumiem do czego nawiązujesz. I dałbym sobie głowę uciąć, że użytkownicy chcieliby więcej konkretów niż paplaniny o ideach. ;) Jedną z tych idei mam nadzieję, że jest selekcja aktualnej ekipy moderacyjnej, bo 3/4 kwiatków ledwo od ziemi odrosła i rangę ma dla poczucia wyższości, a nie polepszania bytu sytuacji na forum. Zmiany trzeba zacząć od głównych przyczyn zaniedbania (m.in. ta, o której wyżej wspomniałem), a nie od osób pielęgnujących ten serwis.

DBY2M.png

● exMPC Media Team ● exGold Member ● exModerator ●

Opublikowano

Nie wiem czy to przeczytasz ale to najwyżej mój czas zostanie stracony.

Napisałeś że to użytkownicy coś tam mają robić ogarnij Moderatorów i Global Moderatorów to oni w ostatnich miesiącach narobili największego szumu.

Nie jestem w team i nie wiem jak jest między wami ale to co widzę ze strony zwykłego membersa co się z wami dzieje to jest straszne.

pozdrawiam ... ;)

Opublikowano

Najpierw to ty musisz przejrzeć na oczy co się tak na prawdę dzieje na forum. Mamy takiego szanownego GM'a którego 3/4 forum nienawidzi, a co to za społeczność która nienawidzi swojego "przywódcy"? Musisz najpierw ustabilizować sytuację w teamie, a nie piepszyć o ideach.

Zabezpieczenia to druga sprawa, wiele ludzi daje Ci propozycje zabezpieczenia forum, (Nie mówię o daronianach, sranach itp.) a ty co? Odwracasz się do nich dupą i nara.

Powodzenia.

@down

napisałem co mi leżało na sercu, nie oczekuję nagród.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Heniek - gdzie mieszkasz?? Podeślę Ci skrzynkę browców za tego posta.

86506195548292095751.png

Opublikowano

Najpierw to ty musisz przejrzeć na oczy co się tak na prawdę dzieje na forum. Mamy takiego szanownego GM'a którego 3/4 forum nienawidzi, a co to za społeczność która nienawidzi swojego "przywódcy"? Musisz najpierw ustabilizować sytuację w teamie, a nie piepszyć o ideach.

Powodzenia.

Ludzie zaczną mnie nie lubić to kokosz będzie musiał pomyśleć o banie dla mnie? Seldka zaczną nie lubić to kokosz będzie musiał mysleć o degradacji go? Taki jest twój tok myślenia? Jesteś pierwszy do odstrzału za samo skopiowanie czyjegoś wizerunku w avku.

Zabezpieczenia to druga sprawa, wiele ludzi daje Ci propozycje zabezpieczenia forum, (Nie mówię o daronianach, sranach itp.) ty co? Odwracasz się do nich dupą i nara.

Żeby zająć się Wami forum musi stać. Więc jak możemy to odkładać na 2 plan? Z każdą kolejną wypowiedzią staczasz się. Nie rozumiem co chciałeś pokazać (może swoje "ja").

Co do wtargnięcia na moje konto. Nie miałem o tym zielonego pojęcia. Zwisa mi to czy ktoś wierzy czy nie. Jego sprawa.

Tyle odemnie. Nie będe się z nikim kłócić. Jak udaje maczo na forum to zapraszam na pw/skype

EXPmIpC.gif

Opublikowano
Ludzie zaczną mnie nie lubić to kokosz będzie musiał pomyśleć o banie dla mnie? Seldka zaczną nie lubić to kokosz będzie musiał mysleć o degradacji go? Taki jest twój tok myślenia? Jesteś pierwszy do odstrzału za samo skopiowanie czyjegoś wizerunku w avku.

Kurwa, nie byłeś od jakiegoś czasu na MPC, nie wiesz co wyprawiał RMCF, co mu strzeliło do głowy. Administracji nie było wiecznie na forum i władza mu odbiła.

86506195548292095751.png

Opublikowano

To może napiszcie co wam leży na sercu i co wam się nie podoba na forum, prościej będzie :P

Wystarczy ogarnąć "zarządców" - tak jak Heniu wspomniał.

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

Kurwa, nie byłeś od jakiegoś czasu na MPC, nie wiesz co wyprawiał RMCF, co mu strzeliło do głowy. Administracji nie było wiecznie na forum i władza mu odbiła.

Tak się składa że na pewno był i wiedział co się dzieje, lecz nie chciał się do tego wtrącać. To że nic nie pisał/pomagał na forum to nie znaczy że nie było go tutaj.

Opublikowano
Mamy takiego szanownego GM'a którego 3/4 forum nienawidzi

No way. Spotkałem już się z taką sytuacją na pewnym forum, gdzie administracja leciała na zawołanie użytkowników. I rezultaty były takie, że po dwóch miesiącach projekt padł, bo cała ekipa się wysypała. Prędzej powinno zważać się na poziom utrzymywany przez danego globalnego moderatora, a nie na jego respekt u gawiedzi, która za każdym razem ma inne zachcianki.

DBY2M.png

Opublikowano

Słuchajcie, jeśli chcecie coś zdziałać jako userzy, to na pewno nie pomagacie sobie tym, że wszczynacie takie bunty i awantury. RMCF mnie też potraktował jak szmaciarza i kłamcę, ale już w to nie wnikajmy. Trzeba na spokojnie o tym porozmawiać z administracją poprzez PM a nie "Bunt i c**j" bo to i tak nic nie da ;)

Opublikowano

Żeby zająć się Wami forum musi stać. Więc jak możemy to odkładać na 2 plan? Z każdą kolejną wypowiedzią staczasz się. Nie rozumiem co chciałeś pokazać (może swoje "ja").

Co do wtargnięcia na moje konto. Nie miałem o tym zielonego pojęcia. Zwisa mi to czy ktoś wierzy czy nie. Jego sprawa.

Tyle odemnie. Nie będe się z nikim kłócić. Jak udaje maczo na forum to zapraszam na pw/skype

Nie myśli mi się żeby Ciebie lub Seldka znienawidzono, bo jeśli tak by się stało to ci ludzie musieliby być na prawdę pojebani, bo z was dobre chłopaki.

Co do zabezpieczeń to nie traktuję tego jako sprawę podrzędną.

Szanuję Cię i także nie chcę się kłócić o jakieś wirtualne forum.

na dziś koniec postowania.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Publikacja danych osobowych to podawanie pełnego imienia i nazwiska ( + ew. miejsce zamieszkania, telefon komorkowy). Imiona się powtarzają, więc to nie jest publikowane danych osobowych :P

Opublikowano

Endymion@ Dokładnie tak. Nawet jeśli cudem mi się uda wrócić zacznie się to samo co kiedyś. Czyli wyzwiska od koni i moje kochane bany za obrazę. Ludzi nie zmienisz. Będą pisać do Ciebie aż coś dzieki niemu zyskasz a potem wbijają Ci nóż pod plecy.

Publikacja danych osobowych to podawanie pełnego imienia i

nazwiska

( + ew. miejsce zamieszkania, telefon komorkowy). Imiona się powtarzają, więc to nie jest publikowane danych osobowych

:P

Powiedz to policji. Byłem na konsultacji u prokuratury i powiedziano mi, ze używanie czyjegoś wizerunku w internecie jest karalne.

Wiem i byłem. Widziałem bunty i dziwne bany. Administracji nie było bo mieli swoje obowiązku. Wyrozumiałości. Każdy jest człowiekiem. A RMCF-a nie mnie posądzać. Nie uczestniczyłem w tym.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Powiedz to policji. Byłem na konsultacji u prokuratury i powiedziano mi, ze używanie czyjegoś wizerunku w internecie jest karalne.

Wizerunku tak, lecz nie zwracanie się do osoby po imieniu ;)

Opublikowano

Mou, miej wyjebane. Te antymou'sy to jakieś pojebane, niedożyte dzieci próbujące zawrócić człowiekowi w głowie.

Tu potrzeba stanu sprzed roku, gdy gdzieś około wtedy był mou. RMCF był spokojny, przed i po. Więc tu chodzi o ciebie mou, o użytkownika 64239.

hqdefault.jpg?feature=og

Opublikowano

Widzę że usiłujesz rozmowę z kimś z kim nie powinno się o tym rozmawiać nawet patrząc na poziom tej osoby pisowni ;)

Wróciłeś a jesteś elitą masz tam prawa i tak dalej i tak dalej tak po za tym nie widzi mi sie by ktoś z elity wracał bo to się mija z celem ale to moje zdanie.

To co się stało na forum to paranoja teraz kokosz musi wyjąć tydzień z życia i o 180 stopni zmienić poglądy administracji ;)

Wiem że każdy wspomina te czasy JAK TO BYŁO SUPER JAK BYŁO TAK I TAK było nie wróci ogarnijcie się i najlepsze jest to że chcecie by na prostym przykładzie wróciła Duds a proszą o to osoby którzy byli na forum jak ona już odchodziła ;/

Opublikowano
Tu potrzeba stanu sprzed roku, gdy gdzieś około wtedy był mou. RMCF był spokojny, przed i po. Więc tu chodzi o ciebie mou, o użytkownika 64239.

Czasu nie cofniesz. Nie mamy się teraz użalać, jak to jest okropnie, tylko wziąć za porządną odbudowę tego, co było. ;)

DBY2M.png

Opublikowano

Jeszcze odnosząc się do treści tematu.

Jeżeli to miejsce musi mieć magię kokoszu, to tu musi być porządek by każdy miał tu dosyt botów, cheatów, chamsów, cipsów, pierdolsów wszystkiego. A tego tu nie ma. Dlaczego?, bo ludzie zamiast odnosząc się do tytułu strony pierdolą głupoty, o telefonie do 500 zł, lub o tym że spotkał czarnoskórego na ulicy. (Pisząc posta nie chciałem wnosić jakich kolwiek obrażeń, dla zagranicznych). Jeśli tak to zmień tytuł strony, bo przecież skoro wpiszemy w google hacki, cheaty, bugi, boty wyskakuje mpc. A tak naprawde pierdolimy tu o dupie marynie. Spójrz ilu jest użytkowwników z +250 postami, a ilu nawet 40 niema?. Ten post odnosi się również do tego.

hqdefault.jpg?feature=og

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...