Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanko] Muszę to odbić...

Michu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam konto pułkownika, top 300, 19 lvl, pl3. Diminisher i Spectrum. Zostało okradzione. Zero. Odkupiłem całe wyposażenie za kredki ale na flaxach i mp1 daleko nie pociągnę... Zakładając że mam licencję na bota [jeśli wiesz o czym mówię to ;p ] powiedzcie mi w ile to odrobię. Załóżmy że dziennie będę zarabiał 100mln kredytów i 3ok uri. Zależy mi na podstawowym wyposażeniu, tj. irysy, 15 bo2 i 37 lf3

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Może koło tygodnia, zależy od farta. Pamiętaj, że wróciły captchy, więc boxy odpuść :(

# Edit #

Może bugiem na captche by usunąć :) Spróbować kiedyś trzeba, może dalej działa.

Opublikowano

Może koło tygodnia, zależy od farta. Pamiętaj, że wróciły captchy, więc boxy odpuść :(

captcha nie każdemu się pokazuje :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Ja sobie teraz bocę, nigdy nie miałem bana. Konto dość porządne, a tu mi capatcha wyskoczyła:D Mam czego się obawiać ?:D A z boceniem nie spiesz się, bo znów captcha wróciły, może bd banowac, jutro wtorek :D

Opublikowano

Polecam ustawić botka na 1-8 na StreuneR i zbieranie boxów łącznie w około godziny mamy 3 500 urki ( przynajmniej mi tak leci ) na kbocie.

Do tego idzie:

600k expa

i 1kk kredek

Mało ale zawsze coś

Jedyny minus

- Mało energii do wrót

W takim tempie odkujesz się w około 2 tyg.

Pod warunkiem że bot będzie chodził 24h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...