Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] przy starcie i w trakcie gry

Gość Why

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam taki problem że 3 dni temu pobrałem 4story przy uruchomieniu już patcha i po spatchowaniu wyskoczył bład

http://screenshooter.net/9139656/mwtxukv

I tak jest jak za każdym razem chcę uruchomić grę że zanim nacisne connect to musze dać tak albo nie

Nie przeszkadza mi to ale nie wiem czy to ma z tym wspólnego coś że podczas gry po 5 min lub po wejściu do gry pojawia

sięczarny ekran dodam że podczas pobierania było ono wstrzymywane na jakiś tam czas

Daje limit

Ale proszę was nie wyskakujcie odrazu pobierz od nowa tylko o konkretną pomoc chyba że juz naprawdę nie ma jak to napiszcie żeby pobrac

;)

Opublikowano

Jak mnie pamiec nie myli mialem podobny problem... pobierz najnowszy Internet Explorer i ten komunikat nie powinien juz wystakiwac.. przynajmniej u mnie przestal.

Chcesz zarobić na KK bądź po prostu nieco dorobić poprzez internet ?

Pisz pw a przekaże Ci całą moją wiedze na temat pewnego serwisu z którego wyciągam ~ 200zł miesięcznie :D

Opublikowano

Tak zrob jak napisalem i daj znac czy cos pomoglo bo problem moze byc w czyms innym ale z tego co widzialem na screenie wyskakuje Ci ten sam komunikat co u mnie po formacie dysku (wiec mialem tam wgrana jakas stara wersje IE [win xp] )

Chcesz zarobić na KK bądź po prostu nieco dorobić poprzez internet ?

Pisz pw a przekaże Ci całą moją wiedze na temat pewnego serwisu z którego wyciągam ~ 200zł miesięcznie :D

Opublikowano

Działa dzięki jednak po ok 30-40 min robi się czarny ekran i muszę komputer resetowac jak jest na to sposób to dam liki

• 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...