Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Linki Do PlikÓw Serwerowych

harsay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

uP@ co uwazasz za elite MPC ? jak bys nie widzial autor tego posta ma status pijawki i odwalil wiecej roboty niz ktokolwiek z tej durnej elity ktora tylko umni grzebac na epvp , jeszcze serwera zreszta nie maja widac kur jaki tepy jestes , narazie maja wieksza czesci plikow a gdzie komputer z freeBSD i zainstalowanym serwerem ? zal mi kur ludzi ktorzy nic kur nie pojmuja nawet czytac ze zrozumieniem nie umieja a maja sie za jakas elite

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czy się tak da ale np żeby parę kompów wraże co hostowalo ten serwer a nie 1 tak to więcej graczy by mogło grac i zrobic płatnego is ale bardzo taniego i potem by się wykupiło serwer

To, co znane, przestaje być koszmarem. To, z czym umie się walczyć, nie jest już aż tak groźne.

— Andrzej Sapkowski

Opublikowano

I co dragon na jakim etapie jesteś ? ^^

BTW.PISZĘ W RAZIE CZEGO NIE NAZYWAJCIE TEGO POLMT2 tylko MPCmt2 <3^^

Opublikowano

Nie bede nic sciagal, jak nie jestem pewny czy to wszystkie pliki.....Chodzi mi o to, ze nie oplaca mi sie sciagac, a pozniej sie okaze ze czegos brakuje...

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Przypuszczmy ze powstanie to tylko serwer będzie dla MPCforum czy dla kazdego

To, co znane, przestaje być koszmarem. To, z czym umie się walczyć, nie jest już aż tak groźne.

— Andrzej Sapkowski

Opublikowano

To by trze bało wykupić a kto by go wykupił ze on tyle kosztuje to maleją już szanse na Priva polskiego

Robo12 ale to nudna gra by była w 20 osób tylko

— Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Ja bym zrobił prywata tego od 100 postów minimum i zaufanym lodżia z MPC na przykład harsay

— Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Od 500 to za dużo ile tam osób by gralo max 20 ja bym dal tak 100-150 minimum i dla zaufanych ludzi z npc

— Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Przestańmy już spamować na ile osób itp bo się robi spam jak serw powstanie to się okaże

— Andrzej Sapkowski

Opublikowano

ale niewiem kto by ten serwer zalozyl ? na 100 osob to musialby byc bardzo dobry net. watpie zeby ktos mial takiego. a pozatym na serwer trzeba miec licencje a tak to to na nielegalu ale kij z tym ^^

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

To by się załatwiło licencje a po 2 kto by dzwonił na policje ze serwer nie ma licencji w dodatku gry to tak jak stawiasz serwer na cs-ie przez hlds i grasz z kolegami sami

— Andrzej Sapkowski

Opublikowano

i tak nic z tego serva nie będzie a DJ razor tak się chwali a i tak nie zuploaduje plików

DAJ 5 -

TO NIC NIE KOSZTUJE

Opublikowano

xFrez do cytatu z CS-em jak nie to samo niby czemu to tylko rodzaj gry sie rożni i trochę więcej osób gra online

— Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Rych z kand wiesz ile one waża jak ih nie masz??

— Andrzej Sapkowski

Opublikowano

To Już wiem z kand macie pliki

— Andrzej Sapkowski

Opublikowano

Nawet jakby djrazor by postawił serv to jakby Chińczycy się dowiedzieli to już by nie było tak fajnie xDe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...