sherer Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Pewien serwer dostal takiego e-mail`a: Czyżby END? Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Manhaus Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Najwyżej Odnośnik do komentarza
,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Widzę, że zainteresowali się swoimi plikami. Pewnie teraz każdy serwer po kolei będzie coś takiego dostawał =) Odnośnik do komentarza
sherer Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Widzę, że zainteresowali się swoimi plikami. Pewnie teraz każdy serwer po kolei będzie coś takiego dostawał =) Poprawczak ;( Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Pro100ST Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Widzę, że zainteresowali się swoimi plikami. Pewnie teraz każdy serwer po kolei będzie coś takiego dostawał =) Pliki nie są chyba GF4 tylko client. .:Moje tematy:. -[Dif]Szansa na Wejście KD -[Dif]Rybactwo -[Dif]Pęknięty Kamień -[Quest]Banowanie z poziomu Gry Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka Odnośnik do komentarza
lumbo Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 To nie jest tak. Serwery typu Pandora, XenoX, Diamond.. Ich administratorzy płacą GF licencję plików. Najwyżej ty tego nie wiesz. Odnośnik do komentarza
MrJazor Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Pliki nie są chyba GF4 tylko client. Ok ziomo, dobre rozumowanie. @TOPEK Tak już było zapowiadane, od metin2.sg że będą ścigać. Komenda policji i mandaty, po czym pewnie sprawdzanie kompa i kolejne ze nielegalny system i dalej tam.. Odnośnik do komentarza
Suien Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Raczej nie wydaje mi się żeby był koniec. Może ktoś ci zazdrościł serwa i postanowił cie przestraszyć , żebyś go zamknął. Odnośnik do komentarza
Makin Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Hahahahahahahahahahahahaha... Oficjalnie jebłem przez wypowiedź kolegi wyżej (lumbo) , hah. XenoxMT2 ma wiele graczy, ale z Item Shopu nie mają prawie nic, więc nie ma jak utrzymać się na licencję. PandoraMT2 ma tylko własne game i to może ich ochronić... nic więcej. DiamondMT2 i reszta to gówno, więc weź. Możliwe, że email jest podrabiany, napisz mi na GG kto dostał taką wiadomość. Jakoś nie zbyt wierzę. =] Odnośnik do komentarza
Welnes Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Mi to wygląda na fotomontaż . 1 - Dyrektor generalny nie pisałby osobiście. 2 - Mail nie był by w języku polskim, tylko angielskim. 3 - Pozwaliby go od razu lub dołożyli stosowne paragrafy, które są łamane. 4 - To mało oficjalny mail. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Pro100ST Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Serwery typu Pandora, XenoX, Diamond.. Ich administratorzy płacą GF licencję plików. Ciekawe w jaki sposób bo jak by się tak dało to wiele serwerów by płaciło. .:Moje tematy:. -[Dif]Szansa na Wejście KD -[Dif]Rybactwo -[Dif]Pęknięty Kamień -[Quest]Banowanie z poziomu Gry Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka Odnośnik do komentarza
wasd123 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 @UP a jak piszą że dostajesz bana to po angielsku ? ... @Top myśle że to może być prawdziwe , jakby nie było jest tam email Gameforge Odnośnik do komentarza
Pro100ST Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Mi to wygląda na fotomontaż . 1 - Dyrektor generalny nie pisałby osobiście. 2 - Mail nie był by w języku polskim, tylko angielskim. 3 - Pozwaliby go od razu lub dołożyli stosowne paragrafy, które są łamane. 4 - To mało oficjalny mail. Pozdrawiam. A jednak się mylisz ten mail doszedł do pewnej osoby sprawdź sobie maila metin2.pl jest identyczny jak ten który został otrzymany. .:Moje tematy:. -[Dif]Szansa na Wejście KD -[Dif]Rybactwo -[Dif]Pęknięty Kamień -[Quest]Banowanie z poziomu Gry Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka Odnośnik do komentarza
Suien Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Pewnie zaraz się zlecą jakieś noobki i dadzą mu like za ostrzeżenie... Które jest Fake Odnośnik do komentarza
IstvanPL Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Moim zdaniem fake ;] Odnośnik do komentarza
Manhaus Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Tak wgl to ten kto pisał tego maila nie zna języka polskiego. Odnośnik do komentarza
Suien Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 @UP a jak piszą że dostajesz bana to po angielsku ? ... Jak są odziały metina w każdym kraju , ban to jest co innego niż to. Odnośnik do komentarza
Welnes Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 A jednak się mylisz ten mail doszedł do pewnej osoby sprawdź sobie maila metin2.pl jest identyczny jak ten który został otrzymany. No super, ale porządny grafik potrafi zdziałać cuda, z resztą, który szanujący się dyrektor lub przedstawiciel firmy napisałby tak niechlujny mail ...? Odnośnik do komentarza
Tenma Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 fake and gay Odnośnik do komentarza
ZuyPan Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 W 3 sekundzie screena słychać strzały. Astium team Webmaster Odnośnik do komentarza
Ashuan Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Wydaje mi się ,że to jest fake.Bardzo łatwo jest zmienić email osoby która to wysłała nawet w pajncie. Może kiedyś coś tu będzie Odnośnik do komentarza
Pro100ST Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 No super, ale porządny grafik potrafi zdziałać cuda, z resztą, który szanujący się dyrektor lub przedstawiciel firmy napisałby tak niechlujny mail ...? Tak wiem to jest bardzo proste w podrobieniu ale wiem kto tego maila dostał bo ja go pokazałem shererowi . .:Moje tematy:. -[Dif]Szansa na Wejście KD -[Dif]Rybactwo -[Dif]Pęknięty Kamień -[Quest]Banowanie z poziomu Gry Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka Odnośnik do komentarza
Welnes Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Tak wiem to jest bardzo proste w podrobieniu ale wiem kto tego maila dostał bo ja go pokazałem shererowi . Moim zdaniem działacie w "zmowie" i po prostu chcecie zabłysnąć. Między bogiem a prawdą taki mail byłby rozesłany masowo wraz z paragrafami, które łamie HeadAdmin , aby poprzeć tezę maila. W końcu muszą oskarżyć go "o coś na mocy czegoś" prawda? Odnośnik do komentarza
Manhaus Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 No ludzie przeczytajcie to sobie.. bez pierdolenia, nie widzicie jak to jest napisane? Widać że jakiś "niekształciuch" to pisał ... "Witaj Serdecznie" a co to kolega? Odnośnik do komentarza
Tenma Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Moim zdaniem działacie w "zmowie" i po prostu chcecie zabłysnąć. Między bogiem a prawdą taki mail byłby rozesłany masowo wraz z paragrafami, które łamie HeadAdmin , aby poprzeć tezę maila. W końcu muszą oskarżyć go "o coś na mocy czegoś" prawda? exacry Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.