Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Priv

denis6300

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcialbym sie zapytać czy już powstał ten priv nostale a jak nie to jak idą pracę nad nim?

Z góry dziękuję.

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

proszę link do strony, zobacz sam :

http://nosangel.it/

jak pisze : NIE , jest 1% ;)

liczę na lika

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie ;)

Opublikowano

Dziękuję za szybką odpowiedź .

Chociaż wydaje mi sie że ten priv to fake ponieważ od paru dni stoi na 1%

@down

Tak to mi wystarczy. Można zamknąć

//Mamy od tego dział.

Opublikowano

fake raczej nie jest skoro ciągle stronę zmieniają. Myślę że są to AMATORZY i nie znają się na profesionalnym programowaniu . Jeżeli to ci wystarczy to zgłoszę raport aby cls

jigorus.png

By Harukimisu

W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia...

Opublikowano

Jest 1 temat to po co spamować forum i pisać coś co jest w pierwszym poście? Tak ciężko ci było przeczytać dłuższą wypowiedź? -.-

Opublikowano

@Up

Zwracasz mu uwage nie nabijaj postow, a sam co w tej chwili robisz ? nic innego -_-

@top

to raczej nie fake, ale nie umieja tego do konca sami zrobic i dlatego tak dlugo.

Opublikowano

tak jak UP, myślę jeszcze że ten priv jak wyjdzie to i tak upadnie po kilku tygodniach / miesiącach ,, czemu? bo skoro nie mają gostka od C+++ to jak mają obczajić wszystkie sprawy techniczne. Nie mówię że są to amatorzy bo coś tam zrobili ale napewno nie są to profesionaliści (raczej fani gry NosTale ), Takie jest moje zdanie

jigorus.png

By Harukimisu

Opublikowano

Prosze wszystkich MPCforumowiczow o sprawdzenie dokladnie czy nie powstaly niedawno posty typu szukam priva i przeczytac posty bo jedynie smiecicie tylko forum a potem sie dziwicie ze pare dni jest off

Zgadzam sie z Menoborem

STOP SPAM NOOB's

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...