gat2lzug Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam , szukam hackow na prywatnego serwera (GondorMT2 ) . Chodzi mi o : dupehack, tradehack , hack do bonow ( Wpisujesz bony i takie masz ) . Bardzo mi zalezy z gory dzieki Odnośnik do komentarza
Komplikator Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 dupehack : Nie Istnieje tradehack :Nie Istnieje BS: http://www.mpcforum.pl/topic/604741-dl-swichbot-v3-0-0-4/ //Edit BS : Bon Switcher . | exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 | Odnośnik do komentarza
gat2lzug Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Mi nie chodzi o to żeby zmieniało bony tylko, że wpisuje jaki chce bon i on od razu jest, bo switchbot jest za słaby na um 25 + Odnośnik do komentarza
Komplikator Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Mi nie chodzi o to żeby zmieniało bony tylko, że wpisuje jaki chce bon i on od razu jest, bo switchbot jest za słaby na um 25 + To takiego hacku nie ma nie istnieje wiec nie wiem jakiej ty od nas wypowiedzi / odpowiedzi oczekujesz skoro nie istnieje jakieś pytania ? zapraszam pw . | exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 | Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.