razor9012 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam. Gram surą WP 65lvl. Ta postać mnie troszkę znudziła i stworzyłem Bm'a. Chciałbym wbić jej 61lvl (aby założyć duchową i lwią /sokolą). Jak myślicie jak najszybciej wyexpie tego Bm'a? Podexpić go Wp'kiem do ok 55lvl, a potem sam, czy do 61? Nigdy nie podexpiałem postaci do tak wysokiego lvl'a i zbytnio nie wiem co wybrać... Zazwyczaj expie w czerwonej komnacie (v2) i biorę tam z 4-5 grupek, na Big spocie zazwyczaj zawsze zajete. I jeszcze jedno pytanko: Czy PD z IS'u będzie działało na Bm'a jak będę go podexpiał Wp? Liczę na odpowiedzi z małym uzasadnieniem, bo bez tego dużo mi nie pomoże Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quardas Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Pd nie bedzię działało zakup ksiązkę lidera Pomoglem daj Like szukam znajomego do grania na serwerze Turisas wymagania? ;d wiek 15-16+ skype/Ts3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS12 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Jeżeli pd będzie na BM, to tak, będzie dostawał dodatkowe doświadczenie. Trochę żmudne będzie wbijanie mu 61 gdy tak mało bierzesz, przez ten czas pewnie wbijesz 70 na wp, o ile nie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielUuuNY Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Wbij 55 tym WP a pózniej samemu spróbuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor9012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 ,,Refresz'' Jednak będę Wpk'iem podexpiał Bm'a w v2 do ok 58/59lvl'a Chciałbym jeszcze zeby kilka osób napisało mi o jednym: Czy jak kupie Pd z ISu na Sure Bm to będę wiecej otrzymywał doświadzenia na BM?? Dostałem jedną odpowiedź: ,,nie'' drugą: ,,tak'' więc jeszcze nie wiem Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raga Faja Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 @up Pierścień Doświadczenia nie będzie działał w PT, możesz jedynie zakupić księgę lidera, która daje wszystkim w grupie +30% expa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShowMustGo0n Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Tak jak pisali koledzy wyżej zakup książkę lidera. Ja osobiście Ci radzę samemu expić BM. Chyba, że wiążesz jeszcze przyszłość z wp to możesz w pt, a tak to expienie w grupie będzie bardzo długotrwałe. You know it! W razie pytań pw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor9012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Już nie piszcie o tych księgach lidera, bo mam tego na ponad 28h Tak, sobie latam na Boardzie i czytam, i w większości postów wyczytałem, że PD będzie działał na postaci która nie bije (np. buff) http://board.metin2.pl/board37-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board219-pytania-i-wskaz%C3%B3wki-dotycz%C4%85ce-gry/799389-pier%C5%9Bcie%C5%84-expa/ http://board.metin2.pl/board37-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board220-problemy-techniczne/board36-b%C5%82%C4%99dy-techniczne-i-bugi/board1272-archiwum/1762056-pd-na-postaci-i-pd-na-bufce/ http://board.metin2.pl/board37-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board228-klasy-postaci/board25-sura/board1124-archiwum/1730776-exp-w-pt-a-bialy-lew/ Oto przykłady... Możecie jeszcze się wypowiadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpeaderX Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Kup pd na sure bm i ks lidera na wp. Z takim zastawieniem szybciutko 61 nabijesz. Wbij 61, ubierz sure bm i wbijesz w 1 dzien 65 lv na ktorym mozesz juz robic pro pvp Filmy z Metin2 Solar - Mental 70 lv: http://www.youtube.com/speader22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jot` Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Jeśli już chcesz expić to kup pd na BM'a i KS. lidera na WP .. moim zdaniem to najlepsze rozwiązanie. BM'a do 55 i działaj tylko BM'em , myśle że dasz rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asdfasdfasdfsda Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 japierdole pd dziala na tej postaci na ktorej jest zakupione i kropka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yangster Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zamiast expić w red komnacie polecam te dwie pierwsze komnaty ze szponami. Wg mnie to drugie najlepsze miejsce w V2. Ja tam zawsze expiłem gdy big spot był zajęty i spokojnie główną postać do 79 lvl i buffa do 75 doexpiłem https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razor9012 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zamiast expić w red komnacie polecam te dwie pierwsze komnaty ze szponami. Wg mnie to drugie najlepsze miejsce w V2. Ja tam zawsze expiłem gdy big spot był zajęty i spokojnie główną postać do 79 lvl i buffa do 75 doexpiłem Gram na s26 i jak znajde jakiś wolny spot ze szponami w v2 nie wybrzydzam.. Bardzo dużo graczy gra na tym servie, a o 4 nad ranem nie zamierzam się budzić dla spotu Już na Bm 47lvl. Dziś dobijam 50 i ide spac Do konca tygodnia bedzie 61 Ok pozdrawiam. Nagradzam I proszę o zamknięcie tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uga Buga Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Wyexpienie do 61 nie powinno być trudne, ja sam swoim surą wp 78lvl z nudy wyexpiłem w tydzień wojke body od 35 do 75lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.