Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Propozycja Liga Typera MPC

adix112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Wpadłem ostatnio na fajny pomysł, który rozrusza trochę użytkowników i zachęci do zdrowej rywalizacji. Chodzi tutaj o ligę typera.

Można byłoby i takie coś zrobić na tym forum, dużo do tego nie potrzeba, wystarczy jeden mały poddział w hyde parku. Taka liga to fajna sprawa, każdy user by typował wyniki a najlepszemu pod koniec typowania możnaby było wymyślic jakąś fajną nagrodę ;)

Co tydzień admin (ten co by był odpowiedzialny za to i liczenie wyników) dawałby 10 wybranych meczy z każdej lig europy (nie koniecznie tylko piłka nożna ale na tym można się skupić najbardziej) i userzy by typowali wyniki. Ustawiło by się progi punktowe ile pkt za wygraną, ile za wskazanie zwycięzcy a ile za remis ;)

Co na to wy, admini itp ?

Pozdrawiam.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

ale jest taki dział jak hyde park :)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Nikt nie będzie się takimi pierdołami zajmował, są ważniejsze sprawy.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Tutaj nie ma co do zajmowania się, wiesz te forum musi kiedyś ruszyć, nie będą przecież głowy userom zawracać tym że mają jakieś problemy. My robimy dalej swoje.

1xbQbvo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...