adix112 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Witam. Wpadłem ostatnio na fajny pomysł, który rozrusza trochę użytkowników i zachęci do zdrowej rywalizacji. Chodzi tutaj o ligę typera. Można byłoby i takie coś zrobić na tym forum, dużo do tego nie potrzeba, wystarczy jeden mały poddział w hyde parku. Taka liga to fajna sprawa, każdy user by typował wyniki a najlepszemu pod koniec typowania możnaby było wymyślic jakąś fajną nagrodę Co tydzień admin (ten co by był odpowiedzialny za to i liczenie wyników) dawałby 10 wybranych meczy z każdej lig europy (nie koniecznie tylko piłka nożna ale na tym można się skupić najbardziej) i userzy by typowali wyniki. Ustawiło by się progi punktowe ile pkt za wygraną, ile za wskazanie zwycięzcy a ile za remis Co na to wy, admini itp ? Pozdrawiam. "Znalazłem w sobie radość wynikającą ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki Odnośnik do komentarza
Missbułgaria Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 to forum o grach brałbym udział ale nie wypali =) Czytaj uważnie, masz Boga na linii. Odnośnik do komentarza
190475378597218903438 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Takie rzeczy w sugestiach. Wątpię że coś takiego będzie Odnośnik do komentarza
adix112 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ale jest taki dział jak hyde park "Znalazłem w sobie radość wynikającą ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki Odnośnik do komentarza
Mateq Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Nikt nie będzie się takimi pierdołami zajmował, są ważniejsze sprawy. hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip Odnośnik do komentarza
adix112 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Tutaj nie ma co do zajmowania się, wiesz te forum musi kiedyś ruszyć, nie będą przecież głowy userom zawracać tym że mają jakieś problemy. My robimy dalej swoje. "Znalazłem w sobie radość wynikającą ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.