mario22455 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Jak za servie solar dorobić się 10kk potrzebuje te 10kk na jakiegoś fms żeby móc iść do m2 na metki dropić. Mam 30lvl , na czym mi doradzicie zarobić i odrazu pisze że rybki i nielegalne oprogramowanie odpada . ... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamus Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Nowy dropek do M3, tam dropniesz żółcie i bronie na 30lvl. Skoro rybki/rudy odpadają to tylko nowy drop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashuan Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Bij metki w m2 może ci polecą jakieś fajne ku/kd. Może kiedyś coś tu będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario22455 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Nie. Rudy mogę kopać. A no i dropek do Imcha odpada bo próbowałem i coś nie leci ale mam dropka 18lvl 300 defa z silnym i miecz na 15lvl +7 i nim moge gdzieś dropić?? Tylko gdzie ?? Acha no i rudy opłaca się kopać jak tak to gdzie , jakie i po ile sprzedawać?? ... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZielUuuNY Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Idź inna postacią do lochu małp , drop medale , zioła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.