Sodema Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Każdy z nas marzył (albo większość ; ) )o LoL'u 3D ! Teraz jest taka możliwość ! (Tzn. Wcześniej była,ale dzisiaj na to wpadłem ) Co potrzebujemy ? Anaglifowe okulary 3d. (Okulary z czerwono-niebieskim szkłem ) Windows 7 (tak musi być to windows 7. Przewaga siódemki nad xp'ekiem ) Zaczynamy ! Szukamy takiej opcji W sposób: Konfigurujemy według wskazówek które nam program oferuje Wybieramy opcje "okulary discover" I już ! Mamy włączony tryb 3d. Taki tryb dziala także do innych gier np. BFBC 2 Gothic 3 Need For Speed III: Hot pursuit ---------------------------------------- TYLKO DLA KART NVIDIA Życzę miłej gry Przyjmuje zlecenia dot. web masterki. while(!$success){ ....try(); } Odnośnik do komentarza
SpamMaster Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Czy mi się dobrze wydaje czy to jest tylko dla kart NVidia ? Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. Stanisław Lem Odnośnik do komentarza
Sodema Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dobrze Ci się wydaje. Już to dodam. Like za przypomnienie. Przyjmuje zlecenia dot. web masterki. while(!$success){ ....try(); } Odnośnik do komentarza
czarq. Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Yhym... Nie każdy ma win7 i nvidie. Z resztą 3/4 ludzi posiadający 7 znają tą opcję. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Kpina? Ten poradnik informuje nas o tym jak kliknąć 1 opcję, zgadza się? Co pożytecznego jest w tucie, który pokazuje o funkcji systemu? Odnośnik do komentarza
Sodema Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Yhym... Nie każdy ma win7 i nvidie. Z resztą 3/4 ludzi posiadający 7 znają tą opcję. Powinienem dać download windowsa 7 i wysyłać karte graficzną nvidi oraz robić ankiety czy ludzie znają taką opcje ? Skąd możesz wiedzieć ile ludzi o tym wie ? @menester Ktoś mógł nie wiedzieć. Nie zauważyłem takiego poradnika to go wrzuciłem. Przyjmuje zlecenia dot. web masterki. while(!$success){ ....try(); } Odnośnik do komentarza
trader7 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ja nie znałem tej opcji skoro 3/4 ludzi ją zna to dlaczego gdy ktoś pisze tematy z zapytaniem o lola 3d to temat świeci pustkami? 100 postów + 200 postów + 300 postów + 400 postów - Odnośnik do komentarza
czarq. Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 @Up To jest opcja systemowa, a nie opcja w grze. @Down Jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza
Jowe. Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 @up To nie opcja systemowa a opcja karty graficznej By @Jowe.Postwriter | Gold Member Odnośnik do komentarza
Gryfek Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Gdzie ja mam tego szukac? W panelu sterowania Nvidii nie mam nic takiego. Odnośnik do komentarza
sorce Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Widać dużo osób o tym nie wiedziało. Dodam że jak poszukacie w opcjach, to znajdziecie okno z wszystkimi grami w 3d;) Odnośnik do komentarza
MrSpritex1 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Ja nawet nie wiem gdzie mam kliknąć... Opiszesz to? ja ciemny w tym ,,Odi profanum vulgus et arceo" by Cristiano. by MrSpritex1 (ja) Odnośnik do komentarza
Gryfek Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 No wlasnie, zajebisty tutorial. Nic nie napisales gdzie ta opcja jest i jak to znalesc, i jeszcze nazywasz to tutem Daj wiecej info Odnośnik do komentarza
sorce Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 PANEL STEROWANIA -> SPRZET I DZWIEK -> I TAM MACIE NVIDIA (mozecie sobie potem tą nvidie do paska przypiąć będzie potem łatwiej.) Odnośnik do komentarza
MrSpritex1 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 @up to jest panel sterowania NVIDII ,który jest na pulpicie (ppm na pulpit) ... tam tego nie ma! ,,Odi profanum vulgus et arceo" by Cristiano. by MrSpritex1 (ja) Odnośnik do komentarza
Vanosh. Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 @up to jest panel sterowania NVIDII ,który jest na pulpicie (ppm na pulpit) ... tam tego nie ma! Myślisz sie nubqu, jest . ;d exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza
ShowMustGo0n Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Przejrzysty poradnik, dobrze opisany, nic dodać, nic ująć. You know it! W razie pytań pw! Odnośnik do komentarza
Gryfek Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Myślisz sie nubqu, jest . ;d Jest tam coś z ustawieniami 3d ale nie ma nic zeby to ustawic do LoLa i nie ma opcji ,,Włącz system 3D Vision'' ... proponuje zeby autor wstawil jakieś SS'y, tak to pozdro Odnośnik do komentarza
SpamMaster Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 W takim razie niech autor doda co potrzeba do tego 3D ( monitor, grafa, okulary) oraz ss'y dla niedowidzących lub lepiej video-tut bo pewnie i tak nie będą wiedzieć jak to zrobić. Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów. Stanisław Lem Odnośnik do komentarza
MrSpritex1 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Nie wiadomo jak to zrobic ,bo zajebisty autor nawet nie podał ,gdzie to jest i jak to włączyć zajebiscie opisane ... ,,Odi profanum vulgus et arceo" by Cristiano. by MrSpritex1 (ja) Odnośnik do komentarza
Sodema Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Teraz tutaj przeczytałem. Wybaczcie ,że tak późno Wszystko bym opisał ,ale jest jeden problem. Teraz włączając tryb 3d nie muszę włączać konfiguracji ale co nieco z niej pamiętam więc opiszę. Przyjmuje zlecenia dot. web masterki. while(!$success){ ....try(); } Odnośnik do komentarza
Gryfek Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 No ja jak w starcie wpisuję ,,3d'' to wyskakują mi tylko jakies ,,Pliki'' ( tak pisze ) ktorych nie moge otworzyc. Mam karte NVIDIA i Win7. Gdzie moge na tym systemie sprawdzic moja karte graficzna? Bo moze muszę zaktualizowac sterowniki. Odnośnik do komentarza
Heniut Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 1. Potrzeba karty nVidia 2. Potrzeba monitora z obsługą 3D (czyli odświeżanie 120+) / GA-970A-UD3 / FX-6300 / Sapphire Xtreme 5830 / OCZ ZS 550W / Brutus M23 / | MPC Coders Team | MPC Gold Member | C#, C++, PHP, (N)ASM, AutoIT, Python, Java | Odnośnik do komentarza
xMajonez Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 @up to jest panel sterowania NVIDII ,który jest na pulpicie (ppm na pulpit) ... tam tego nie ma! Jak nie masz to ściągnij najnowsze sterowniki. Z tego co pamiętam to w starszych tego nie ma. Ja w podobny sposób grałem w BF3 i po kilku minutach oczy bolały Odnośnik do komentarza
TenJedynyxX Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Fajny poradnik lecz kto by kupował specjalnie okulary żeby grać w 3d ;p. i dopasować karte graficzną żeby oglądać dla mnie to tylko dla bogatych ;D lub ich rodziców ;D Ale pomysł fajny like Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.