Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

piotrek693206

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam pytanie otóż mam serwer do minecrafta od kumpla ale serwer nie ma żadnych premium ani nic. I czy jest wogóle taka możliwość że np. jest jakaś strona co daje numer premium i jak ktos wysle sms'a za np.10,30zł i na moje konto ( w telefonie ) przychodzi np. 9,30 zł ( nie oszukujmy się napewno jest jakaś prowizja ) ???.

Proszę o jak najszybszą odpowiedz. :)

Opublikowano

ja chyba rozomumiem ze ktos co ma mc wysle ci sms'a i odrazu moze zagrac

da sie tak ale cza by konfigurac i to ladnie

zrobic strone i jakis skrypcik ktory ci wpisze kolesia do WL

tak?

jak tak to poszukaj cos o paypal

i to jest tak ze sms za 1,23 to znaczy 50gr dla cb /50gr dla "hostingu sms" i 23gr vat

6rlpEiq.gif

Opublikowano

Tzn. chodzi mi o takie jakby premium V.I.P albo np admin za sms'a ale nie potrzebuje utrzymywać serwer więdz chce żeby te pieniądze z premium/admina na moje konto w telefonie leciało :P

Opublikowano

Na komórkę bezpośrednio się raczej nie da, musisz mieć konto bankowe lub paypal, zobacz na stronce dotpay.pl oni prowadzą usługi premium sms albo po prostu wpisz w google "usług premium sms" jest dużo firm które prowadzą taką działalność.Kasa leci na twoje konto a później możesz z nią zrobić co chcesz.

Opublikowano

Napisz to zrozumiale bo nic z tego nie zrozumiałem...Chodzi ci o to czy można za VIP'a/Admina doładować konto na serwerze?

Edit

Dobra kolega u góry wyjaśnił :)

Lubish To?!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...