Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nasz serwer FreeBuild & Survival [Dedyk] [24/7][Bukkit 1.2.5]

PostrachMati

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Najlepszy serwer jaki spotkałem. Miła administracja, ciekawy świat i ludzie. Zapraszam!

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

twojastaraewq12

Ludzie !!! oni tej mapy sami nie zrobili !! sciągli ją z interneu !! oto link na youtube !!! zobaczcie !!

To akurat film z serwera na który ktoś pobrał tą samą mapę. Mapa została udostępniona przez twórce właśnie na tym forum, więc jeżeli ktoś ją użył na swoim serwerze to nie znaczy, że serwer jest do **** i że nie umiemy budować. Poza tym dodaliśmy inne nasze budowle do tej mapy i się on rozwija.

Na przyszłość proszę cie o nie ''wyjeżdżanie'' z takimi tekstami.

Ps.

Wrzucanie linków zewnętrznych raczej jest zakazane.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

takiego serwera jeszcze nie widziałem, na legala sobie wbijają ludzie i reklamują inny serwer, wszyscy sie wyzywają, a admin po 20 minutach pisze "Za spamowanie ban na 10min" lecz nawet po tym ostrzeżeniu nie było banów, jeden admin nawet Chciał żeby jeden z graczy powiedział mu jak się klonuje itemy, zacytuje jego słowa "Powiec mi jak sie koluje itemy" nie wiem o co tu chodzi, ale raczej nie polecam.

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...