Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co polecacie :)

Mark097

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę stworzyć sobie postać takiego jakby komandosa jako broń chce mu dać Staff . Hero ma być .

Teraz doradzcie mi moc , umiejętność (latanie ,super speed ,akrobatyka) i mentora .

Dam Like !

y6eft.gif

Opublikowano

Jak chcesz komandosa to weź sobie Rifle -_- a jak Matrixa to 2 pistol xD

nie no ale to już twój gust.

ja na staffa polecam tobie Gadget a jak nie gadget to weź sobię ice (crio)

a mentora to weź sobię Superman'a

Opublikowano

Broń dopasowuje się do roli. Wybieranie mocy i roli to Twój własny gust. Poruszanie się weź też według własnego upodobania. Mentor natomiast daje różne rzeczy np.

Batman: W T.O. Morrow hideout można wydropić maskę robot joker, misje w Gotham.

Superman: Briefing który można zdobyć tylko w star labs - za ukończenie chest w stylu LexCorp, misje w Metropolis.

Wonderwoman: Briefing który można zdobyć tylko w kryjówce Circe - za ukończenie shoulders w stylu Minotaur, misje w Metropolis.

Każdy mentor ma inną misję 1 (Scarecrow, Gorilla Grood, Felix Faust) 14 bodajże (Joker, Lex Luthor, Circe) i 30 (Joker, Lex Luthor, Circe).

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja natomiast w ogule nie mam pojecia kogo wybrac poniewaz zrobilem healer'a z hand blast sorcery mam 30lvl i nie daje rady wypelniac questow samodzielnie(przeznaczonych dla jednej osoby) obojetne mi czy to bedzie Tank controler itp. czy bedzie bil z dystansu czy nie po prostu chcialbym byc uzyteczny w grze(chodzi mi tu o DMG w pvp jak i na mobach [questy] ) z gory dziekuje za odp.

Ps. Dam Like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...