Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pad

luki2349

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam oto mój kolejny błąd związany z padem firmy usb (Universal serial bus). Gdy ostatnio grałem w lego star wars 2 podłączyłło, em pada aby mi się lepiej gra, ale po 10 minutach gra się zawiesiła. Gdy go potem odłączyłem gra działała jak dawniej. Nie wiem co z tym padem zrobić, czy mam go wyrzucić i kupić nowy np. od xboxa 360. Proszę o szybką odpowiedź.

Jeśli pomogłem daj Lajk, to nic nie kosztuje, a mnie usatysfakcjonuje :D

Opublikowano

Tanich padów nie opłaca się kupować (Wiem to z własnego doświadczenia) lepiej uzbierać na lepszy np: od xboxa.

A tylko z tą grą się tak dzieje? może jak przeinstalujesz grę to coś pomoże.

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

z innymi grami dzieje się podobnie np. w Prince of Persia Sands of Time gra jakby przyśpieszała. Wszelkie próby reinstalowania nie pomagały. Zastanawiam się czy kupić pada od xboxa 360 czy dualshock 2. Co jest lepsze?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sorki za długą przerwę. W sprawie pada czy Apollo GP-3020 to dobry pad. Niestety mam ograniczony budżet, a ten pad na Allegro kosztuje od 30 do 50 zł. Chciałbym wiedzieć czy po kupieniu i podłączeniu go do kompa nie zacznie zawieszać go jak tamten.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...