Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ktoś Mi Pomoze ?

rademenes95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@igordyw , nie rozumiem Cie za bardzo .

najlepiej wejdą do sytem32 i usuń całą zawartość

@Kacperek1212 pewny jestes ze jak to usune to nic sie nie stanie?

Opublikowano

Tak sprawdzałem na hijackthis.de skorzystaj z tej strony i te pliki które są czerwonym krzyżykiem usuń, czyli to te pliki które ci podałem.

rademenes95 chodziło o to że keylogerry najczęściej atakują ten plik systemowy, czyli wyszukaj tego pliku i usuń zawartość jego.

eminem2e.jpg
Opublikowano

usun przy reebocie systemu jak co spyware terminator albo malwarebytes anti-malware i ustaw skanowanie all i potem ok wyniki usun i tak zbey reset i zeby ci usunal

Jeżeli uważasz, że Mou to dobry medator forum wklej to do swojej sygnaturki GG:3236172

MrCebula to zjeb!Jeśli popierasz moje zdanie wklej to do sygny!

Jeżeli uważasz że Cebula to je*any neo kid,

jestem nałogowym nabijaczem postow sprzedaje konta na zamowienie 1000 postow w miesiac pisac na gg nieno zarcik :D ale jesli to nie zabronione to z checia

Opublikowano

R3 - URLSearchHook: (no name) - - (no file)

Kind

Nasty

Nasty

Should be fixed if you do not know this application. This entry was classified from our visitors as bad.

Co mam usunac w tym przypadku ??

@ Mialem edytowac a nowy post napisale, , sory :///

Opublikowano

Najłatwiejszy sposób ,jeżeli pisze że plik jest używany przez inny program menadżer zadań i procesy szukasz procesu ,zakończ proces wchodzisz START>WYSZUKAJ>Pliki i Foldery i bierzesz opcje zaawansowane zaznaczasz wszystko,i ten proces który zakończyłeś w menadżeże i szukasz klikasz PPM (prawy przycisk myszy) i usuń i plik usunięty, postębuj tak z każdym plikiem z systemu32.

W tym wypadku to hijackthis sacana robisz i szukasz tego zaznaczasz z boku klikasz fix chcked.

eminem2e.jpg
Opublikowano

To jak np . mam tam O23 - Service: PnkBstrA - Unknown owner - C:\WINDOWS\system32\PnkBstrA.exe to klikam na to i jak klikne na Fix checked to co sie stanie ???

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...