Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] co i jak hosting?

LubieGraMxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak szczerze... To nie polecam Ci płacenia poprzez SMS, bo musisz wpłacić

o wiele więcej niż przelewem (SMSem wysyłasz chyba 40% kwoty - VAT).

W ogóle się nie opłaca SMSem.

SMS jest dobry, jak Ci brakuje 1-5zł, a nie jak płacisz 60zł.

Tyle ode mnie, jednak jeśli chcesz, mogę Ci podać jakieś hostingi.

1352970251-U713459.png

By Maxiu
"Because limits, like fears, are often just an illusion"

Opublikowano

polecam hosting ycraft 30slotow za niecałe 60 zł a przelew to nie problem nawet jak jesteś w wieku 13 lat + możesz posiadać konto w banku junior :)

Opublikowano

ownserwer.pl?

Całym sercem nie polecam! Właśnie będę kończył z tym hostingiem bo 4 dni zostały do końca serwera na nim.

Ciągle mi się zmieniają pliki konfiguracyjne, ciągłe lagi... W dodatku administracja leniwa, po dwóch godzinach łaskawie Ci powiedzą, że to i tak Twoja wina.

Opublikowano

Polecam ycraft, jest promocja -20%

W dodatku jak wpiszesz ten kod przy rejestracji "35D826E6" dostaniesz jeszcze dodatkowe -15%

Opublikowano

A ja dorzece do tych propozycji jeszcze hosting uti.pl, nie ma z nimi problemow, takze moge polecic, podsylam link do usługi http://www.uti.pl/us...dzielony/wstep/

Chujowe oferty jedne z najdroższych. Widac musisz byc włascicielem tego gówna. 0.5 Ghz procek ? Bitch please...

@ xUfOkx

Masz dowody w postaci screenshotów czy tylko tak pierdolisz ? Ja tam również posiadam serwer i nie odczuwam lagów . No i nie zmienily mi sie pliki konfiguracyjne. Widać kto tu jest dupowatym administratorem własnego serwera. Jeszcze jedna sprawa, jeśli przekraczasz pojemność pamięci RAM i serwer pcha to w CACHE to jest to TWOJA wina, a nie hostingu ownserver.pl. Hosting wyraźnie ostrzega, że niepilnowanie zasobów serwera może skutkować lagami i przekroczeniem limitów. Nie zdziwilbym się gdybys mial na serwer w pizdu pluginów :). Nie sztuka napchac bezmyslnie pluginy, a potem szczekać jaki to zły hosting jest.

@ TOP

Ja obecnie mam na ownserver.pl i nie narzekam. Nie odczułem lagów oraz nie mam problemów z serwerem.

jqeuR.png

Opublikowano

to zależy czy chce ci się bawić w vps jeżeli tak na ultimahost(wpisz sobie w google) za 69 zł będziesz miał 80 slotowy serwer. Polecam mój poradnik stawiania serwera na vps

Opublikowano

Polecam Ci SoRed.pl Najlepszy Hosting Bo Robisz I Ustawiasz Sobie Nawet 200 Slotów !

Nie Polecam Ci Płacić SMS Bo Jak Zaplacisz np. 20zł będziesz miał z 10 Na Swoim Koncie Na Sored

Jeżeli Pomogłem ...

Dasz Lubie To ?

;)

To Nic Nie Zabiera

:) A Tak Wiele Może...

Opublikowano

Polecam Ci SoRed.pl Najlepszy Hosting Bo Robisz I Ustawiasz Sobie Nawet 200 Slotów !

Nie Polecam Ci Płacić SMS Bo Jak Zaplacisz np. 20zł będziesz miał z 10 Na Swoim Koncie Na Sored

Nie sluchaj go ;x . Ustawisz te 200 slotów i będziesz miał pokaz slajdów na serwerze. Ktoś tu pracuje dla sored.pl bo tak strasznie polecają . Sored takie rewelacyjne wcale nie jest ;).

jqeuR.png

Opublikowano

Mineserv.eu

Mam i jestem zadowolony.

I darmowy kanał teamspeak3 nie ważne ile masz slotów!!!

Pomogę w robieniu serwera Minecraft.

Masz problem napisz na PW.

Jeśli zasłużyłem daj Like.

Szukam pomocy w obsłudze Multiverse-Core.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...