jasiulubin1 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam wyskakuje mi blad ze jakies firewalker albo antywirus mi cos blokuje tylko ze jest problem ze nie mam zadnego antywirusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek1pl Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Przyłączam się do prośby mam to samo. Wyłączyłem AntyWira FireWalla, dodałem też do wyjątków i nic. heh http://www.pown.it/2281 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junus Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 przyłączam się >.> Klikam tylko login a tu dupa bot nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BykoR Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 ja to samo, moze ktos w koncu pomoze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiulubin1 Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 moze ktos pomoc?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.