Kaaners14 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Siema. Gdzie dobrze na tym serwerze zarobić ? Besty odpadają i metiny w m2 tak samo bo w ciul ludzi , metiny w m1 też bo tyle ludu że szok. Gdzie się nie napracować a zarobić ? Z eq nie mam problemu Pozdrawiam i oczywiście "Like" za każdą odpowiedź ;] Odnośnik do komentarza
Masert Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Przyłączam się do pytania. Podobno nie ma innego sposobu niz metki m2... "Zbuduj ze mną lepszą przyszłość" Odnośnik do komentarza
razor9012 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Możecie wypróbować ten sposób w godzinach 22-8(rano). Też się męczyłem, z nupkami którzy ksuli, ale 4 w nocy o wiele łatwiej. To jest taka moja rada Odnośnik do komentarza
metinowiec189 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 HeH ja polecam DT dziennie wypadzik tak z ok 8x i kasa już jest.Polecam też DC no ale wiecie 70lvl+ Nie czaruj. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.