konrad132 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Cześć. Nie mogę latać w minecrafcie, po prostu klikam 2 razy na spację i nie działa. Minecrafta reinstalowałem i działał, ale gram na modach które są mi potrzebne. Może jakiś plik który odpowiada za latanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Przed, wygenerowaniem świata możesz wybierać rodzaj gry wybierz 'Kreatywny' czy jakoś tak i masz możliwość latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad132 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Nie jestem aż taki głupi żeby nie wiedzieć że latanie jest tylko na creative Przecież nie próbuje latać na Survivalu tylko na Creative... Przed, wygenerowaniem świata możesz wybierać rodzaj gry wybierz 'Kreatywny' czy jakoś tak i masz możliwość latania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifmeister. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Też tak miałem. Niestety gdy grasz na modach nie masz możliwości latania :/ Jak chcesz latać to jedyne rozwiązanie to grać na czystym mc. elo jak tam rzycie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carving85 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Podaj jakie masz mody ? To może damy radę pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad132 Opublikowano 4 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 X-Ray, Optifine. Podaj jakie masz mody ? To może damy radę pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad132 Opublikowano 5 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Ref, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubertwalczak8 Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 A bardzo Ci klatkuje? Mi kiedyś mega zcinało i przez to nie wyłapywało dwóch przyciśnięć spacji. Piszę poprawnie po polsku Bywalec MPC | ProUser Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy™ Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 X-Ray robi to, że nie możesz latać, bo chyba w X-Rayu domyślnie latasz na F i nawet na GM nie możesz latać normalnie (2x spacja). By Maxiu"Because limits, like fears, are often just an illusion" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperosss Opublikowano 5 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2012 Jak miałem X-Raya bo grałem z kolegami to normalnie mogłem latać!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aintence Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 bo miales innego x raya tez tak mialem :P pewnie wpisales 'xray 1.2.5' w google i pierwszy link? niestety poszukaj innego to moze bedziesz mogl latac ps srry za brak polskich znakow ale nie mam ich wgranych na lapku :P Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoh4n;P Opublikowano 6 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 Ja tak mam jak nagrywam... Tak mi klatkuje, że nie mogę latać usuń x-ray lub skonfiguruj optifine na małe wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.