Skocz do zawartości

Zmiana systemu :D

gadus987

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka :D Mam pytanko małe ... Mam laptopa (Acer) Aspire 5740G .... No i jest wbudowana w niego kamerka, mikrofon, bluetooh i jeszcze jakieś inne rzeczy ... Jest na nim Windows 7. No i tutaj jest moje pytanko :D Jak zmienię system na Windows XP Professional to skąd mam wziąć do tych rzeczy sterowniki ? I w ogóle jak mogę sprawdzić jaką mam kartę dźwiękową, a najlepiej do jakich rzeczy są wymagane sterowniki :D Nie ukrywam że jestem w tych sprawach niestety kompletnie zielony ... Sterowniki do karty graficznej (ATI Mobility Radeon HD 5650) już mam (chyba), ale co do reszty to nie. Błagam o pomoc :D Nie chcę żeby po zrobieniu formata był problem bo nie mam żadnych sterowników. Na płytce nie mam nic bo laptopa jak kupiłem to już było wszystko zainstalowane itd. Więc nic nie dostałem . Więc jeszcze raz proszę:

1. Jak sprawdzić jakie mam "rzeczy?" (xD) w lapku ?

2. Do jakich są potrzebne sterowniki ?

3. Skąd mam wziąć sterowniki do mikrofonu itd.

W razie pytań piszcie :) A i system będzie 32 bit.

1390144171-U592769.png

Mam identycznego laptopa. Na nim nie możesz zainstalować XP.

Wiem, bo sam kiedyś chciałem. Co najwyżej możesz zainstalować linuxa / viste.

Jak ściągniesz Windowsa i wpiszesz klucz z lapka, to to jest legalne.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

To ok :D Zastanawiałem się nad Game Editions bo coś takiego widziałem do pobrania ... Ale to już chyba będzie pirat prawda ? W każdym razie lajk dla każdego :D A przy okazji, może ktoś wie o co chodzi: http://www.mpcforum....eo-card-drives/ I jeszcze jedno ... Czy jakbym zainstalował Windows 7 Game Editions to sterowniki do podzespołów z Windows 7 Starter /Home Basic / Home Premium / Professional/ Ultimate (do wyboru do koloru :D ) będą działać ? I czy w ogóle polecacie ten system ...

1390144171-U592769.png

To ok :D Zastanawiałem się nad Game Editions bo coś takiego widziałem do pobrania ... Ale to już chyba będzie pirat prawda ? W każdym razie lajk dla każdego :D A przy okazji, może ktoś wie o co chodzi: http://www.mpcforum....eo-card-drives/ I jeszcze jedno ... Czy jakbym zainstalował Windows 7 Game Editions to sterowniki do podzespołów z Windows 7 Starter /Home Basic / Home Premium / Professional/ Ultimate (do wyboru do koloru :D ) będą działać ? I czy w ogóle polecacie ten system ...

Nie jestem pewien co do tego czy ten klucz ci smignie na GE ponieważ on jest chyba na home i nie mozesz zainstalowac np. Ultimate i wpisac tego klucza ;]

Tu mozesz pobrac W7: http://windows.micro...nload-windows-7

@edit: a, tak, sterowniki beda dzialac z W7 normal na GE

2rc8k5i.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Zmiana systemu :D   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...