KsardesPL Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Czy ja stawiam serwer shellmix.com kolega wbije bez problemu na serwer minecrafta proszę o odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek693206 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Wbije bez problemu ale serwer na shellmix'ie restartują sie a co gorsze jak gra większa ilośc graczy i ich serwer juz nie wytrzymuje bot znajduje cie sprawdza pliki i banuje ci konto. ja wgralem pluginy ( bylo ich troche ) odpaliłem serwer pograłem sobie 10-15 minut i mnie zbanowali bo dużo serwer pociągnoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KsardesPL Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 nie wbije próbowałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erkadi Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Najlepiej wykup serwer na mineserv.eu - jest sprawdzone. http://marekjoe.MPCForum.plMinecraft/Diamonds/img/5fb8591ea71491c9ef96767c7ba07089.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Powinien wbić ale czy nie lepiej zakupić normalnie serwer niż się męczyć jeżeli macie grać we dwoje? Wstarczy serwer 5 slotowy max 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.