Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca się grać w PL-a?

W4rrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóż chciałbym się dowiedzieć czy opłaca się znów grać w Pl-a czy jeżeli tam na to jakim serwie?

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

ITroLLu Wypowiedź 5 latka , bez wkładu PLN na pl można wbić 99 lvl :)

Itemki do expa można kupić od graczy a SM na np. pd i rekawice masz z Sponsor Paya :)

Opublikowano

ITroLLu Wypowiedź 5 latka , bez wkładu PLN na pl można wbić 99 lvl :)

Itemki do expa można kupić od graczy a SM na np. pd i rekawice masz z Sponsor Paya :)

czyli trzeba bylo nockami m2, rybki, lub dropic imha ewentualnie dt to poprostu moim zdaniem wymaga czasu i trzeba pomianiaczyc by w ten sposob cos osiagnac

­

Opublikowano

czyli trzeba bylo nockami m2, rybki, lub dropic imha ewentualnie dt to poprostu moim zdaniem wymaga czasu i trzeba pomianiaczyc by w ten sposob cos osiagnac

Spokojnie 80lvl bez isu i allegro mozna nabic. Fakt trzeba kilka nocek zawsze zerwac, no ale cóż.

Opublikowano

Graj na solarze, sam tam gram z dobra atmosferą.

Dobre ceny, przyjemnie sie gra. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

A jeżeli można się dowiedzieć to ile np kosztuje tygrysia +9 , małż i inne z tych ważniejszych rzeczy?

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

hha ja ci powiem jedno Nie opłaca sie wszędzie są złodzieje i eq nieda sie załatwić chyba ze na allegro hha ja już dawno skończyłem bo koleś mi ojebał 45kd :) miałem kupić stalke i ch... wzioł i logł se i mam metina już daleko gdzieś ;) wgl metin to kupa hha

Opublikowano

A jeżeli można się dowiedzieć to ile np kosztuje tygrysia +9 , małż i inne z tych ważniejszych rzeczy?

Szeroki +9 ok 3,5kk

ok 2-3,5kk tygrysia

Małż max 400k

Hmm np. nieb perła ok 3kk

Aura ok 1,5kk

Silne ok 600-700k

Kamol Duchowy ok 500k-600k

Opublikowano

Hmmm to widzę że się da grać.Zagram na solarze.Temat można zamknąć.

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...