Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jaki był twój największy fail w grze Minecraft ?

DreamDers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcesz podzielić się twoim największym failem w grze

Minecraft ? Ten temat jest właśnie po to Zapraszam!

Gdy ten temat rozśmieszy cię lub zabawi w jakiś sposób proszę cię użytkowniku o Like Dziękuję.

Ocenzurowano przeze mnie moje nowe konto to Windows

Opublikowano

O tym co zaraz opowiem, nie jest moim największym failem, ale na pewno udanym troll.swf - dziś na minecraft.mpcforum.pl widziałem, jak dwóch graczy wabi creepera po całej mapie (nie wiem jak on się tam wgl znalazł, no comment), chciałem strollować tych dwóch, żeby wypadły im przedmioty, jednak po uderzeniu creepera ten nie zwrócił uwagi na mnie (bug 1.2.5), podszedł jeden z graczy, odrzucił go na mnie i bum, nie ma mnie - 2 diamenty, 43 sztabek żelaza, oni przeżyli, a ja głupi tego nie odłożyłem do banku.

@edit - chyba zły dział, poproś kogoś o przeniesienie ;)

Opublikowano

zrobienie cuboida na olbrzymim zamku zrobionym przezemie i //replace tnt? :D (byly fireworksy :D)

kiedys tak bylo

6rlpEiq.gif

Opublikowano

Wydaję mi się, że powinno być w dziale Pogaduszki, bo tak sie Mod albo Admin wkurzy, że spam :D

A co do mnie, to kopałem pod sobą redstone ;):)

1351969276-U240495.png

Opublikowano

skakałem nad lavą i nie widziałem klocka blokującego mnie przy skoku i do lavy z 8 diaxamia :/

Opublikowano

Ostrzegam, jeżeli zacznie się tu spam to od razu zamykam.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

To był mó pierwszy domek na moim pierwszym FB.

Zbudowałem mega duży domek z drewna of course, po czym coś mnie pokusiło na kominek.

Po 5 minutach domku już nie było ^^

Dodam, że budowałem i zbierałem materiały kilka dobrych godzin ; d

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Heh.. nie dawno na serwerze mpcforum (tym nowym):

Kolega zrobił rq - rage quit'a :D Ponieważ stracił 2 diaxy.

Zacząłem się z niego wyśmiewać a po chwili, przy kopaniu obok lawy [Kucałem nad nią] dostałem strzałą w plecy.

I.. po ptokoch!

cc.png

Opublikowano

No ja niestety ale biegłem i przez przypadek nie zauważyłem krateru no i pamc DEAD..

Serwer MT2 Już niedługo!!

Podoba Ci się moja praca??

To pierdyknij +

Zapraszam na Za niedługo otwarty serwer!!!

MT2

Opublikowano

Mój fail to chyba podstawowy jaki robi każdy gracz gdy zetknął się pierwszy raz z minecraftem. Chciałem zbudować domek z piasku, i strasznie się wkurzałem bo zawalał mi się dach.

Opublikowano

Też tak miałem, gdy zaczynałem grę w minecraft (~5 czerwca) miałem dom przy plaży, budowałem go z piasku i się wkurzałem że on spada, i się potem dziwiłem czemu stone i dirt nie spada...

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dla:

MisterFivePL

Bitch please. Rok temu to nawet skkf nie marzył o serwerze hardcore. Chyba, że chodziło Ci o tym creative ale tam griferów nie było...

A mój fail to taki, że pierwszym domem był szałas! Zrobiłem sobie kominek, dom był z drewna i jak to wiecie cały dom się zapalił. Ratowałem jak się dało + creepery przyszły i umarłem byłem bardzo zdenerwowany! To był mój fail.

Opublikowano

Moim największym failem było to że jak pierwszy raz grałem w Minecraft'a to podszedłem do Creepera z all eq i jak dedłem ;f

1357468552-U604459.png

By b4rt4z

Opublikowano

Stoje nad kanionem, za plecami był szkielet, który mnie walnął z plecy i spadłem. Tego faila zaliczyłem ostatnio, innych nie pamiętam, chodź było ich dużo xD

Opublikowano

Ja jak sobie byłem w kopalni to tak 9 diamentów 2x64 żelaza 1x64 złota. Oczywiście przerobiłem diamenty na blok. Potem ide do domu do śmietnika i pierwsza rzecz jaką zrobiłem to wywalam śmieci. Wraz z blokiem diamentów... :D

1375799776-U359635.jpg

Opublikowano

Budowałem Domek, Obok Wieże ( Świecącą ) i mi sie z Wieży Lava na Domek wylała ( Dach z drewna ) Zabiłem się, a Spawn ok. 1000 Kratek od Domku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...