Skocz do zawartości

[Pytanie]Jaki był twój największy fail w grze Minecraft ?

DreamDers

Rekomendowane odpowiedzi

Chcesz podzielić się twoim największym failem w grze

Minecraft ? Ten temat jest właśnie po to Zapraszam!

Gdy ten temat rozśmieszy cię lub zabawi w jakiś sposób proszę cię użytkowniku o Like Dziękuję.

Ocenzurowano przeze mnie moje nowe konto to Windows

O tym co zaraz opowiem, nie jest moim największym failem, ale na pewno udanym troll.swf - dziś na minecraft.mpcforum.pl widziałem, jak dwóch graczy wabi creepera po całej mapie (nie wiem jak on się tam wgl znalazł, no comment), chciałem strollować tych dwóch, żeby wypadły im przedmioty, jednak po uderzeniu creepera ten nie zwrócił uwagi na mnie (bug 1.2.5), podszedł jeden z graczy, odrzucił go na mnie i bum, nie ma mnie - 2 diamenty, 43 sztabek żelaza, oni przeżyli, a ja głupi tego nie odłożyłem do banku.

@edit - chyba zły dział, poproś kogoś o przeniesienie ;)

Heh.. nie dawno na serwerze mpcforum (tym nowym):

Kolega zrobił rq - rage quit'a :D Ponieważ stracił 2 diaxy.

Zacząłem się z niego wyśmiewać a po chwili, przy kopaniu obok lawy [Kucałem nad nią] dostałem strzałą w plecy.

I.. po ptokoch!

cc.png

Dla:

MisterFivePL

Bitch please. Rok temu to nawet skkf nie marzył o serwerze hardcore. Chyba, że chodziło Ci o tym creative ale tam griferów nie było...

A mój fail to taki, że pierwszym domem był szałas! Zrobiłem sobie kominek, dom był z drewna i jak to wiecie cały dom się zapalił. Ratowałem jak się dało + creepery przyszły i umarłem byłem bardzo zdenerwowany! To był mój fail.

Ja jak sobie byłem w kopalni to tak 9 diamentów 2x64 żelaza 1x64 złota. Oczywiście przerobiłem diamenty na blok. Potem ide do domu do śmietnika i pierwsza rzecz jaką zrobiłem to wywalam śmieci. Wraz z blokiem diamentów... :D

1375799776-U359635.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum [Pytanie]Jaki był twój największy fail w grze Minecraft ?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...