DreamDers Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Chcesz podzielić się twoim największym failem w grze Minecraft ? Ten temat jest właśnie po to Zapraszam! Gdy ten temat rozśmieszy cię lub zabawi w jakiś sposób proszę cię użytkowniku o Like Dziękuję. Ocenzurowano przeze mnie moje nowe konto to Windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi99812 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 O tym co zaraz opowiem, nie jest moim największym failem, ale na pewno udanym troll.swf - dziś na minecraft.mpcforum.pl widziałem, jak dwóch graczy wabi creepera po całej mapie (nie wiem jak on się tam wgl znalazł, no comment), chciałem strollować tych dwóch, żeby wypadły im przedmioty, jednak po uderzeniu creepera ten nie zwrócił uwagi na mnie (bug 1.2.5), podszedł jeden z graczy, odrzucił go na mnie i bum, nie ma mnie - 2 diamenty, 43 sztabek żelaza, oni przeżyli, a ja głupi tego nie odłożyłem do banku. @edit - chyba zły dział, poproś kogoś o przeniesienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryczek64l Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 nie mam faili //Użytkownik dostał ostrzeżenie w wysokości 5%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr124 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 zrobienie cuboida na olbrzymim zamku zrobionym przezemie i //replace tnt? (byly fireworksy ) kiedys tak bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mieciu0077 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Wydaję mi się, że powinno być w dziale Pogaduszki, bo tak sie Mod albo Admin wkurzy, że spam A co do mnie, to kopałem pod sobą redstone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ijakciidc Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Kopałem pod sobą i bum wielki kanion i lawa ;/ ;D NotowanyPL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL_SBX Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 skakałem nad lavą i nie widziałem klocka blokującego mnie przy skoku i do lavy z 8 diaxamia :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Zeus Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Ostrzegam, jeżeli zacznie się tu spam to od razu zamykam. || exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP || Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL_SBX Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Dlaczego odrazu spam?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axe321 Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 To był mó pierwszy domek na moim pierwszym FB. Zbudowałem mega duży domek z drewna of course, po czym coś mnie pokusiło na kominek. Po 5 minutach domku już nie było Dodam, że budowałem i zbierałem materiały kilka dobrych godzin ; d Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisterFivePL Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Razem z kolegą wybudowaliśmy zamek koło spawna na serwerze SKKF'a (rok temu). Daj "Lubię To" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aqella Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Heh.. nie dawno na serwerze mpcforum (tym nowym): Kolega zrobił rq - rage quit'a Ponieważ stracił 2 diaxy. Zacząłem się z niego wyśmiewać a po chwili, przy kopaniu obok lawy [Kucałem nad nią] dostałem strzałą w plecy. I.. po ptokoch! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProSiaks Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 No ja niestety ale biegłem i przez przypadek nie zauważyłem krateru no i pamc DEAD.. Serwer MT2 Już niedługo!! Podoba Ci się moja praca?? To pierdyknij + Zapraszam na Za niedługo otwarty serwer!!! MT2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spluer Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Największą moja głupotą zawsze jest kopanie w dół, niestety prawie zawsze wpadam do lawy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JDragon Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Zaprosiłem niechcąco creepa do domu by me, lans musi być. MINECRAFT: [TuT] Generator Śnieżek[TuT][DL] Jak znaleźć opuszczone kopalnie, wioski, itp. [Tut][Hit!] Boosterowa Stacja Kolejek 1.2.5! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
botanicFTS Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Mój fail to chyba podstawowy jaki robi każdy gracz gdy zetknął się pierwszy raz z minecraftem. Chciałem zbudować domek z piasku, i strasznie się wkurzałem bo zawalał mi się dach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSTPlus Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Też tak miałem, gdy zaczynałem grę w minecraft (~5 czerwca) miałem dom przy plaży, budowałem go z piasku i się wkurzałem że on spada, i się potem dziwiłem czemu stone i dirt nie spada... Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ceyz Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Dla: MisterFivePL Bitch please. Rok temu to nawet skkf nie marzył o serwerze hardcore. Chyba, że chodziło Ci o tym creative ale tam griferów nie było... A mój fail to taki, że pierwszym domem był szałas! Zrobiłem sobie kominek, dom był z drewna i jak to wiecie cały dom się zapalił. Ratowałem jak się dało + creepery przyszły i umarłem byłem bardzo zdenerwowany! To był mój fail. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Havaii Opublikowano 3 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Moim największym failem było to że jak pierwszy raz grałem w Minecraft'a to podszedłem do Creepera z all eq i jak dedłem ;f By b4rt4z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cannon Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Stoje nad kanionem, za plecami był szkielet, który mnie walnął z plecy i spadłem. Tego faila zaliczyłem ostatnio, innych nie pamiętam, chodź było ich dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nestlee Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Wybuchłem mój dom przez przypadek jeszcze na tej wersji co ręką się podpalało tnt : D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wasiij Iwanowic Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Ja jak sobie byłem w kopalni to tak 9 diamentów 2x64 żelaza 1x64 złota. Oczywiście przerobiłem diamenty na blok. Potem ide do domu do śmietnika i pierwsza rzecz jaką zrobiłem to wywalam śmieci. Wraz z blokiem diamentów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClassAxion Opublikowano 4 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Budowałem Domek, Obok Wieże ( Świecącą ) i mi sie z Wieży Lava na Domek wylała ( Dach z drewna ) Zabiłem się, a Spawn ok. 1000 Kratek od Domku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.