Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co potrzebuje konto w Darkobit aby je nazwac dobrym?

YOKYO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Tak jak w temacie.

Czyli co potrzebuje posiadac konto w grze Dark Orbit aby mozna bylo nazwac je dobrym??

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Dobre zależy dla kogo. Dla jednego jest to Full BO2, LF3, irków, a dla drugiego full havocków, 15 LF4 na 16 poziomie, full BO2, 34PP, 10 dronów na 16 poziomie.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Dobre zależy dla kogo. Dla jednego jest to Full BO2, LF3, irków, a dla drugiego full havocków, 15 LF4 na 16 poziomie, full BO2, 34PP, 10 dronów na 16 poziomie.

Chodzi mi o to bardziej zeby bylo dobre ale universalne...

Czyli co wiecej trzeba jak ma sie apisa dronki na 7lvl skyllab full wystarczajaca ilosc oslonek lf3 24pp petka na 11lvl co wiecej potrzeba aby mozna bylo byc mniej wiecej rownym z wiekszoscia graczy...

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

To ja zapytam tak: co potrzeba żeby ze spokojem można było wybrać się na wylot samemu ? Tak żeby wyciągnąć z 45-50k z białej.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

10 dronów na 16lvl 36PP 20lf4 na 16lvl pet zbieracz kamikadze i protokoły ogólnie nie ma co pytać na forum co trzeba mieć żeby konto było dobre bo każdy ma swój styl latania ;)

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

To ja zapytam tak: co potrzeba żeby ze spokojem można było wybrać się na wylot samemu ? Tak żeby wyciągnąć z 45-50k z białej.

Najlepiej sprawdź sam z czym latają inni - jest programik Profile_Viewer. W TOP 100 na PL3 ubijających statki są użytkownicy z 24 PP, bez zeusa i apisa.

By tak bić z białej to 31 PP, design, zeus, apis,wszystkie drony ulepszone na 16, full futerka i kilkanaście LF4 ( mam 14 i biję od 45 do 55 z samej białej ) - o ile nie kupujesz ekstrasów

Opublikowano

@up lol ;d

Ja na Diminisherze na starej fullce, to jest 31 lf3 i 1 extraskiem + seprom walę 50k z białej a co ty tu mówiesz o zeusie ;d

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...