MikeCandys Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Mam taki problem iz minecraft strasznie mi sie jebie, crashuje, caly czas blad z ta pamiecia, jest jeden mod (dynamic shaders) ale i bez zadnego moda podobnie sie pierdoli... o i poza crashami mam takiebledy jak niewidzialne klocki czy jak zniszcze klocka to on zostaje i moge w niego wejsc ps. mam wszystkie wersie, moda i mc dobre! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Przeinstaluj, minecraft'a Usuń folder bin potem włącz od nowa minecraft'a zrób update. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DreamDers Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zainstaluj MC od nowa. Zrób więcej miejsca na dysku . Nie klnij. Czekam na Like itp. Ocenzurowano przeze mnie moje nowe konto to Windows Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MikeCandys Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Mam 665 GB wolnego miejsca na dysku. -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suchy™ Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Próbowałeś przeznaczyć więcej RAMu na MC? Jeśli jeszcze nie, to tutaj znajdziesz potrzebne info : http://www.mpcforum.pl/topic/481266-nowy-launcher-minecrafta-new-minecraft-launcher/ By Maxiu"Because limits, like fears, are often just an illusion" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.