Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uczniowie vs. Nauczyciele - Śmieszne sytuacje, pociski i inne...

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy zdarzają się u Ciebie w szkole śmieszne sytuacje z udziałem uczniów i nauczycieli?

Prędko nam o nich opowiedz.

U mnie np:

Kiedy nauczyciel wpisuje mi uwagę mówię mu żeby pozdrowienia dla mamy dopisał.

A kiedy pan od fizyki wchodzi do swojego kantorka mówimy że wchodzi do Narni, krainy nieodkrytej, bo nikomu nie każe tam wchodzić :D

A jak już każde to uważamy że to zaszczyt :D

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dawno temu jak jeszcze chodziłem do gimnazjum (były to początki gimnazjów świeża reforma), to pani od matematyki kazała koledze oddać butelkę z cola bo stwierdziła, ze tam jest wino. Mimo przekonywania jej przez klase, że to nie jest wino to poszła po dyrektorke. Całe szczęście, ze dyrektorka nie była kretynką i się roześmiała jak tamta oskarżyła kolege o wino w butelce z colą.

jqeuR.png

Opublikowano

Czy zdarzają się u Ciebie w szkole śmieszne sytuacje z udziałem uczniów i nauczycieli?
Prędko nam o nich opowiedz.

U mnie np:
Kiedy nauczyciel wpisuje mi uwagę mówię mu żeby pozdrowienia dla mamy dopisał.
A kiedy pan od fizyki wchodzi do swojego kantorka mówimy że wchodzi do Narni, krainy nieodkrytej, bo nikomu nie każe tam wchodzić :D
A jak już każde to uważamy że to zaszczyt :D

Ten nauczyciel to idiota

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

No dobra :C poprawie bo nasi pro elo hejterzy z mpc pomylili tematy...

Więc uczniowie vs nauczyciele w mojej szkole są bardzo często, lubimy sie pośmiać z nauczycielami

Mój kolega rzysta ostatnio chodził spokojnie za nauczycielką, a ona uznała że coś jej pokazuje !

HAHAHAHAHAHA wiem że śmieszne, takie fajne przypadki są w mojej szkole !

//matzar - ogarnij te wulgaryzmy.

ostatnio w naszej szkole kolega rozpylił gaz pieprzowy, też była fajna zabawa ^^

graphic.png

Opublikowano

to u nas nauczyciele są wgl pojebani, wyzywają nas od nieuków (ale to chyba wszędzie:D) czasami debile, kretyni ^_^

na początku półrocza graliśmy sobie w ręczną i gościu od wf nam nie powiedział zasad, kolega nie podał piłki komuś tam a on że kany :D

no to ten kolega zaczął krzyczeć że pierdoli taką gre i wyszedł ^^

wgl ten gościu jest pojebany, ostatnio wszyscy sie na nim mszczą, ostatnio złapał banie piłką do nogi ^^

albo mówi rożne chociaż nie było, to ja od razu że pierdole taką gre i wychodze z sali :P (zazwyczaj za mną wychodzi i pyta gdzie ide :X)

albo kolega na wf otworzył gaśnice xD

wgl moja sql jest pojebana :C

Mogę tylko współczuć waszym nauczycielom bo mają do czynienia z pojebami.

jqeuR.png

Opublikowano

bo jak popyskuje to mysli ze jest zajebisty, a nauczyciel nawet nie może go ani pieprznąć ani komuś się poskrzyc na gowniarza bo zaraz sad za zastraszanie...i zmienic pracy w tym kraju tez nie zmieni...ale kiedys to sie odwroci miejmy nadzieje :)

Opublikowano

widocznie jesteście albo kujonami albo chodzicie do szkoły specjalnej ! :O

jak można nie mieć wkurwiających nauczycieli ? ehh, ten świat schodzi na lamy...

no ale cóż, pewnie zaraz znowu zacznie sie hejt :D

miał to być temat żeby sie pośmiać a nie hejtować, wypierdalać na dział do tego...

ja wole chodzić z moimi debilami niż do szkoły gdzie wszystko jest idealne o.O

wole sie pośmiać na lekcji a nie siedzieć jak z kijem w dupie,

bitch_please_107952.jpg

graphic.png

Opublikowano

widocznie jesteście albo kujonami albo chodzicie do szkoły specjalnej ! :O

jak można nie mieć wkurwiających nauczycieli ? ehh, ten świat schodzi na lamy...

no ale cóż, pewnie zaraz znowu zacznie sie hejt :D

miał to być temat żeby sie pośmiać a nie hejtować, wypierdalać na dział do tego...

ja wole chodzić z moimi debilami niż do szkoły gdzie wszystko jest idealne o.O

wole sie pośmiać na lekcji a nie siedzieć jak z kijem w dupie,

bitch_please_107952.jpg

Może po prostu nie dorosłeś do wieku ?, nie każdy tu ma 14 lat.

Opublikowano

kto ma 14 lat ten ma :)

14-16 różnica nie wielka, ale jednak, z resztą co do tego ma wiek to ja nie wiem :]

no ale cóż, nie każdy tu udaje dorosłego...

graphic.png

Opublikowano

Hmmm...

Ja tylko raz pyskowałem do nauczycielki jak zapytała mnie z tematu na którym nie byłem (koniec roku nie uzupełniałem zeszytu) i zamiast 4 powiedziała że wpisze mi 3.

Oczywiście była to jedna z tych nauczycielek co się jej wszyscy boją nie dość że miałem jakąś satysfakcje to jeszcze wpisała mi mi 4 i powiedziała mojej mamie że potrafie postawić na swoim.

Ogólnie ludzie u mnie w szkole pakują się w 11 do 1 kibla skaczą po pisuarach i wrzeszczą " cały kibel pływa !!!"

Opublikowano

Ja osobiście często kłócę się z nauczycielami gdy np. mam oddać coś pani i nic w tym dziwnego że mam swoje zdanie jeżeli wy na wszystko się zgadzacie to życze powodzenia w życiu jak szef w pracy każe wam robić 10 godzin za stawke 8 godziną to też się zgodzicie??? ja był mu powiedział że mamy umowe a jak nie to do sądu...

Była też sytuacja gdy pani od polskiego powiedziała (nie było mnie w szkole ) że mam 1 za coś czego nie dostałem ( dostawaliśmy kartki i mieliśmy się tego nauczyć ) więc kłuciłem się z nią po lekcji i powiedziała ze mam racje bo sprawdziła w dzienniku i dlatego warto się kłócić o swoje bo nikt za nas tego nie zrobi ..

Opublikowano

Ja drażnie się z koleżanką i mówie "uważaj żeby ci nie zwisał" (nie wiem czemu tak powiedziałem o.O) a nauczycielka "ŻEBY TOBIE CZASEM NIE ZWISAŁ" Cała klasa w śmiech :D

3t6EGVz.png

Opublikowano

Hmmm...

Ja tylko raz pyskowałem do nauczycielki jak zapytała mnie z tematu na którym nie byłem (koniec roku nie uzupełniałem zeszytu) i zamiast 4 powiedziała że wpisze mi 3.

Oczywiście była to jedna z tych nauczycielek co się jej wszyscy boją nie dość że miałem jakąś satysfakcje to jeszcze wpisała mi mi 4 i powiedziała mojej mamie że potrafie postawić na swoim.

Ogólnie ludzie u mnie w szkole pakują się w 11 do 1 kibla skaczą po pisuarach i wrzeszczą " cały kibel pływa !!!"

dziwne bo u mnie tez ale w 20 wbijaja do klopa i ciagna tabake albo cos albo sraja i wymazuja sciany w gównie :X

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

U mnie tez jest śmiesznie np próbne egzaminy z matmy rozmawiamy na tej 45 min przerwie przychodzi pani od wf-u(jedna z najgorszych nauczycielek) i mówi : Co to jest a ja Szatnia bezcenne

Oraz u mnie zawsze się kłuce ze nauczyciel nie ma racji to -5 ale po lekcjach prawie zawsze mówią ze mam racje :P

Opublikowano

My piszemy sprawdzian z hipy, a hipe mamy z dyrem.

Dyro jest spoko, i wychodzi z panią od bioli z klasy, a pani:

- Pan ich tak zostawia?

A dyro:

- No żeby pościągali sobie :D

Wychodzi za kilka minut wraca oczywiście szmery jak cholera,

i specjalnie tak cichutko otwiera drzwi.

na pierwszy rzut oka koleżanka się wierciła i odpowiedzi chciala od innych,

dyro patrzy na nią, a ona nic dalej sie wierci.

Zaraz mówi, Paulina!

Ty sobie cholera jasna nawet ściągi na sprawdzian nie umiesz przygotować :D

I cała klasa w breche :D

Opublikowano

U mnie nauczycielka się zawsze pyta gdy wkurzamy ją, ( 3 gim ). " Chcesz jedynkę czy naganne " , ja jej odpowiadam " jedynkę i naganne i dziękuję " , wtedy cała klasa śmiech i nie wpisuje -_-

Albo jak wpisuje naganne taki zjebany nauczyciel to mu dziękuję i dostaję drugą z cytatem " xxx dziękuje za naganne " ;D

Tyle... po h*j denerwować nauczycieli, to zostawiam gdy pójdę do innej szkoły.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...