Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Uczniowie vs. Nauczyciele - Śmieszne sytuacje, pociski i inne...

Pan Suavek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nauczyciel moze was tak upierdolic ze sie nie pozbieracie i nic nie bedziecie mogli zrobic

ciagle pytania,kartkowki,zadania na ocene ,zadania domowe,sprawdziany

a koniec semestru/roku kazdy grzeczniutki pyta co zrobic zeby nie miec 1

przyklad z wlasnego doswiadczenia : wkurwimy babe od matmy to robi nam taki pogrom ze 30 osob dostaje pale

pamietajcie o jednym jak przyjdzie co do czego zostajecie sami bo koledzy sie na was wypna bo nie beda dla was ryzykowac ty zjebales ty sam stawisz czola konsekwencjom

( filozof jak sie patrzy )

s2c77Oa.png

Opublikowano

nauczyciel moze was tak upierdolic ze sie nie pozbieracie i nic nie bedziecie mogli zrobic

przyklad z wlasnego doswiadczenia : wkurwimy babe od matmy to robi nam taki pogrom ze 30 osob dostaje pale

pamietajcie o jednym jak przyjdzie co do czego zostajecie sami bo koledzy sie na was wypna bo nie beda dla was ryzykowac ty zjebales ty sam stawisz czola konsekwencjom

A ch*j mnie to :D Będe chodził 2 raz to tej samej klasy to będzie x2 gorzej i będzie 2000x bardziej wkurwi*nie :D

Ja już prawie z ruskiego zostaje :D

3t6EGVz.png

Opublikowano

Ja i tak nauczycielom nie podskakuje ale i tak z chemii mam pięć 1 :D

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

;pp Dzisiaj na lekcji polskiego nauczycielka pytała mnie o coś z "Nie-Boskiej Komedii" No to ja nic nie mówie ona wzieła mój zeszyt a że nie pisałem nic ostatnio i trochę był poszarpany xD to mnie pyta:

-To jest zeszyt czy szmatławiec?

-Zależy jak na to spojrzeć,

-(Ironicznie)Bardzo zabawne,

-Nie wydaje mi się...

Ta i dzięki temu zapewniłem sobie uwagę w zeszycie moim że nie mam notatek z lekcji, i nie odpowiedziałem jej na zadane pytanie, oraz że ironicznie się do niej odnosze... Sory ale kto zaczął ;pp Tak więc jeszcze żeby było mało kontakt z rodzicami i podpis w zeszycie ma być xD

Opublikowano

Zależy no kogo trafisz, jak nauczyciel dotrzymuje słowa to ok, ale większość zlewa i u mnie w szkole chemiczka jest tego żywym przykładem, straszy itd. kumplowi wjebała 1 na koniec roku, przyszedł na komisa, powiedział że nic nie umie i tak przeszedł...

Komisja go w sumie przepuściła, ale w tym roku też słowa nie trzyma i raczej kumpel przejdzie.

Opublikowano

hehe u mnie taka glupota tak przez przypadek .

Nauczyciel : Przestan gadac !

Ja : Pewnie TAK ;)

Nauczyciel : Nagana

Ja : Kurwa mac

Nauczyciel : Teraz to juz masz szmate do dziennika

Ja : No japierdole ;p

A po tym tatus z mamusia w szkole a ja przed dyrkiem xD Bylem nie wyspany zdaza sie ;p

BUM

Opublikowano

U mnie jak wychowawczyni chce dopytać się co się stało to taki dialog -Co było przed polskim ? Na to ktoś że przerwa xD a potem -Pytam się jeszcze raz co było przed polskim ? Matematyka. Kurwa nie chce mi się pisać wszytstkiego

Opublikowano

;pp Dzisiaj na lekcji polskiego nauczycielka pytała mnie o coś z "Nie-Boskiej Komedii" No to ja nic nie mówie ona wzieła mój zeszyt a że nie pisałem nic ostatnio i trochę był poszarpany xD to mnie pyta:

-To jest zeszyt czy szmatławiec?

-Zależy jak na to spojrzeć,

-(Ironicznie)Bardzo zabawne,

-Nie wydaje mi się...

Ta i dzięki temu zapewniłem sobie uwagę w zeszycie moim że nie mam notatek z lekcji, i nie odpowiedziałem jej na zadane pytanie, oraz że ironicznie się do niej odnosze... Sory ale kto zaczął ;pp Tak więc jeszcze żeby było mało kontakt z rodzicami i podpis w zeszycie ma być xD

cl216.jpg

OTRZYMUJESZ ZŁOTĄ ŁOPATĘ, ZA ODKOP ROKU 2013, GRATULACJE.

Po nagrodę proszę się zgłosić do własnego analstezjologa

Opublikowano

Na Dzień Kobiet kumpel dla dziewczyny przyniósł taki dupny bukiet kwiatów. Wchodzi z nim do klasy (spóźnił się), a pani do niego tak fest na serio:

- Ten kwiatek, to dla mnie?

Kumpel się popatrzył na nią z widocznym obrzydzeniem

- NIE?

Dodatkowo on ma taki zajebisty głosik xD

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Nie ma to jak Niemcieki z Zielińską nie weim jak się jej nazwisko pisze xD

Piszemy sprawdzian

Każdy ma ją w dupie
Ja oddałem i gadam sobie z kolegą

i ta drze jape Przestań gadac

Spierdalaj

i tak patrzy na mnie...

I chyba o tym zapomniała xD

320551442138510845087.png
Opublikowano

To u nas taki gość młodszy o 2 lata odmienię to gość chyba z wf-u mówi uspokój się albo wezwę mamę ( rodziców) czy coś tak a on mówi to wezwij jeszcze chrzestnego,babke, stryja,wuja i papieża i tak dalej . Albo taka jedna u nas z klasy dziewczyna jest co ciągle się denerwuje to mówimy do niej "złość piękności szkodzi , ale ty i tak nie masz czym szarżować.Albo w tamtym roku szkolnym jedna dziewczyna z mojej klasy dla nauczyciela na biologi pokazała cycki na lekcji HAHAHAHAHAH ale jaja były haha.Potem ją do pedagoga czy psychologa dali haha.Albo w tym roku kolega włożył na religi nożyczki w gniazdko od prądu to go ksiądz do wychowawczyni zaporwadził na przerwie i u mnie w szkole codziennie się ciągle coś dzieje i dużo tych rzeczy jest...

Opublikowano

No u nas typ wlozyl nozyczki do pradu i stracil czucie w rece bo go tak kopnelo...

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ostatnio mamy sprawdzian :D Nauczyciel krąży po sali i przechodzi koło mojego kolegi i go mija,a on na cała pizde "Kurwa w tym zeszycie nic nie ma" xD

1379148048-U870856.png

Opublikowano

No u nas typ wlozyl nozyczki do pradu i stracil czucie w rece bo go tak kopnelo...

A po jakim czasie odzyskał czucie ?

Opublikowano

nie bylo to w szkole, ale w busie szkolnym, podpalilem knot od petard, przywalil w przodnia szybe, zadymilo caly autobus, kierowca chcial mnie wywalic

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

To u mnie typiara z klasy ta co cycki pokazywała to też w tamtym roku odpalała fajki na lekcji, to soczki mieszała z wódka i chodziła pjana po szkole.To jeszcze mnie kolega wkurwiał na lekcji to mu cyrkiel w łapę koło barka wbiłem to mu krew całą lekcje ciekła i uwagę dostałem ,bo mnie ta typiara co o niej mówiłem podpier....

Opublikowano

Nie jestem zwolenniczką nieuzasadnionego chamstwa czy pyskowania nauczycielom, bo to sie tylko zle dla ucznia kończy, ale raz mialam sytuację, siedzimy w ostatniej ławce z Mateqiem, nic sie nie odzywamy, az tu nagle słyszę, że mam sie przesiąść do pierwszej ławki. To byl juz drugi raz z rzędu. Wstalam, powiedzialam, ze moze wyjde skoro tak sorce przeszkadzam. Wyszlam, Mateusz za mną, klasa biła brawo a zdezorientowana nauczycielka zaprowadziła nas do dyrektora. Cool story

2lp4zo.jpg

Opublikowano

U nas w gimnazjum klasa postanowiła zrobić numer nauczycielce. Miał być sprawdzian z matmy. Pani rozdała kartki, niby wszystko normalnie. W pewnym momencie kolega wskoczył na ławkę, zaczął udawać terrorystę i strzelać do wszystkich. Każdy padł na ziemię i leżał bez ruchu. xD Mina naszej babki była bezcenna. :D

Opublikowano

...albo sraja i wymazuja sciany w gównie :X

Rozumiem że chodzisz do szkoły specjalnej tak? Super mi to zabawa babrać ściany w gównie.

Do Twojej wiadomości ktoś to potem musi wyczyścić i z pewnością czyści to sprzątaczka.

Uszanujcie jej prace bo to co robicie to nawet trochę śmieszne nie jest, to jest wręcz żałosne.

A ch*j mnie to :D Będe chodził 2 raz to tej samej klasy to będzie x2 gorzej i będzie 2000x bardziej wkurwi*nie :D

Ja już prawie z ruskiego zostaje :D

Sądzisz że rodzice będą Cię żywić do końca życia? Jeżeli sądzisz że takie podejście do sprawy jest

normalne to puknij że się w głowę. Ty na złość robisz nauczycielom że zostaniesz jeszcze rok w tej samej klasie?

Myślisz że jak będziesz przeszkadzał to będzie lepiej? Będziesz cwaniakować to Cię wyjebią ze szkoły i tyle.

Jak Cię wyjebią to komu źle zrobisz? Nauczycielom?

Szkoła specjalna? Co do stracenia czucia w ręce to bardzo dobrze mu tak, następnym razem pomyśli co robi.

Kiedy nauczyciel wpisuje mi uwagę mówię mu żeby pozdrowienia dla mamy dopisał.

Ty to krejzol jesteś.

U nas w gimnazjum klasa postanowiła zrobić numer nauczycielce. Miał być sprawdzian z matmy. Pani rozdała kartki, niby wszystko normalnie. W pewnym momencie kolega wskoczył na ławkę, zaczął udawać terrorystę i strzelać do wszystkich. Każdy padł na ziemię i leżał bez ruchu. xD Mina naszej babki była bezcenna. :D

Rozumiem że do szkoły specjalnej chodzisz, tak?

Chociaż już lepsze są takie "żarty" aniżeli mielibyście mazać ściany w gównie jak ktoś tam wcześniej pisał.

@topic

Ja tam zawsze siedziałem cicho na lekcjach, zresztą cała klasa zachowywała się normalnie.

Nie rozumiem jaki sens jest w pyskowaniu do nauczycieli. Ja tam nigdy się z nauczycielami nie kłóciłem

bo niby po co. W mojej szkole nauczyciele byli ok, nie mogę na nich narzekać chociaż dostawałem bardzo dużo

jedynek ale tylko i wyłącznie z mojej winy. U mnie w szkole było tak że można z nauczycielami pożartować, pogadać o głupotach

no i ogólnie byli tacy swoi. Jesteś OK wobec nauczyciela to nauczyciel jest taki sam wobec ciebie.

Jednak nie wszyscy to rozumieją i cwaniakują do nauczycieli mając potem wielkie żale bo nauczyciel ich nie lubi.

HBV27j.png

Opublikowano

Była taka sytuacja, że mieliśmy Geografię.

Mamy nie ogarniętą nauczycielkę.

Ona jak jest wkurwiona ciągle po nazwisku mówi, z wyjątkową ironią.

Ja się wierciłem, czy coś, a ona:

- A ty Kowalski co tam robisz?

Ja wstałem i mówię:

- Rodzice mi dali imię, Jan.

A ona zaczęła się pluć.

Na koniec nie starczyło jej argumentów to pierdoliła że mam nie pyskować,

że jestem bezczelny, chamski, obraźliwy, chce widzieć moich rodziców (przyniosłem jej zdjęcie) ;D

Opublikowano

chodzilem do szkoly sredniej z niezla patologia i az sie dziwie jak niekorzy nie maja szacunku do niczego i nikogo

a w gimnazjum raczej byla pozytywna atmosfera

Opublikowano

Miałem puścić na wosie jakąś prezentację o bezrobociu w UE z laptopa na projektor, nauczycielka mi dała pendrive i nie zobaczyłem do jakiego folderu wchodzę. kliknąłem byle co, pierwsze z brzegu i puściłem na widok całej klasie pokaz slajdów pół nagich zdjęć nauczycielki :mellow:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...