Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jaki laptop?

GothRain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, uzbieralem juz sobie 3,5 tysia na laptopa a teraz jakiego? Potrzebny najbardziej do gier, czesto podrozuje ale net mobilny z plusa lte.Chcialby grac w te nowsze gry i miec sporo fpsow w lolubym mogl pograc a g3 zeby dzialal sprawnie nie musi byc all full! Najlepiej by byly to laptopy z rejonu Dzierzoniowskiego, Bielawa..Musi byc z jakiegos normalnego sklepu bo moze mi 80% zwroca!!

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Opublikowano

Packard bell EasyNote TS

Intel core i3-2310 x4 2.1 ghz

nvidia ge force gt 540m 2gb vram i intel zintegrowana (musisz se ustawic w panelu ster ta nvidie!)

500 gb dysku

4gb ram ddr3

15.6" 16:9 hd led lcd

kamera 1.3 hd

około 2600 kosztuje

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Packard Bell LJ75 - Sam takiego posiadam oto jego statystyki

Procesor Intel Core i5 2.27GHz & 2.27GHz

Karta Graficzna : ATI MOBILITY RADAEON 5650 HD 1GB

System Operacyjny Windows 7

RAM : 4GB Ramu

Bardzo fajny laptop sam takiego posiadam,gra się na nim bardzo przyjemnie.

random.jpg

Opublikowano

Biedaczek ma 3.5 k na laptopa, a wy dajecie starocie po 2k :(. zaraz ci znajdę laptopa do gier.

@2x up. To nie jest 4 rdzeniowy, a grafe możesz ... xD

Tu bd link:

http://allegro.pl/laptop-acer-i7-2630-17-3-8gb-usb3-500g-hd6850-win7-i2271681405.html

spokojnie g3 na full z 70 fps+

battlefield 3 medium/hight 35 fps+

lol max 80 fps+

graphic.png

Opublikowano

Piloto leszczu nie wypowiadaj się. Powinieneś mieć w sygnie npc noob team. Ty jesteś upośledzony, czy tylko trollujesz, bądź należysz do przedziału wiekowego poniżej 10 lat? Co do tematu. Mam taki (Właściwie ojciec ma :P) I w bf3 na średnio-wysokich gram bardzo płynnie! A na 4/5 wysokie reszta średnie mogą się pojawić lagi ale tylko przy większych wybuchach itd. Pozatym overclocking to nie jest trudna rzecz.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

tak może być. To jest jeden z lepszych laptopów za 3.5k.

Pozatym overclocking to nie jest trudna rzecz.

gratuluję pomysłu :). Overclocking jest zablokowany w każdym laptopie. Może jest 5-10 modeli z odblokowaną tą opcją. Jak wyciągniesz tego i3 do 3.0 min to jesteś hardcore i niech ci pomnik stawiają. Jakby się dało to na 2.8 miałbyś zaczadzoną chatę ;p. Uwierzę wtedy gdy dasz foto z biosem laptopowym, który ma odblokowaną tą opcję.

po 2. Na i3 2x 2.1 ghz ( 4 wątki ) cud, że ci chodzi. ( żaden i3 nie jest 4rdzeniowy ). Mi też chodzi na moim acerku za 1.5 k :)

I5 2.53 ghz + turbo

Radek hd 5470 1 gb

4 gb ram 1333 ddr3.

medium 34+/- 4 fps, podczas wybuchów itd ( tzw efektów specjalnych ) spada mi do 18

ps. już się nie będę kłócił, bo i tak mam rację :)

ps2.

Jeżeli masz brać laptopa do gier za 3.5 k to tylko! tylko acer.

Mają najlepsze "flaki" za te pieniądze. Jeżeli chcesz niezniszczalną obudowę/super wykonanie to Asus..

@ProcekAMD

Ma 3.5 k i niech wykorzysta wszystko ( bo zwrot 80% )! po co mu laptop na 1 rok za 2.5k ( na 1 rok, bo potem nie będzie wyrabiał w grach nawet na minimum :P )

graphic.png

Opublikowano

Ta kupi laptopa na 2 lata za 3.5k, a taki komputer za 3.5k starczy mu na co najmniej 4 lata (i5 2500k + 7870).

Pozdro, jak laptopy mają zablokowane o/c :) Może bios mają bardzo ubogi, ale istnieją jeszcze programy overclockerskie. Swojego czasu Turiona x2 2.00 GHz skręciłem na 2.5-2.6GHz (nie pamiętam dokładnie, a sprawdzić nie mogę, bo nie mam już tego lapka) i HD3450 z 500MHz na 590MHz (musiałem najpierw unlock zrobić bo GPU pracowało z 250/500, a powinno 500/500.)

Opublikowano

kręćcie sobie w lapkach procki to na pewno długo wam wytrzymają, chyba, że kupujecie specjalne modele overlockerskie ale to wydatek 5k+ i to do tego programem... szkoda słów Procków nie kręci się programem poza tym jak nie chcecie stracić gwarancji to tylko (na przykładzie intela) modele zakończone literką "k" np. i5 2500k

Opublikowano

Jeszcze jakieś propozycje ?

kunshi.jpg

Sygnatura jest mojej roboty <3 Chcesz podobną ? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...