Komplikator Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 8. Onyks Fms +2 PLN SR 55 | exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LukandeR Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Poproszę ss itemku Nie uwierzę puki nie zobaczę Members | ProUser | Postmaker | Postwriter | Wojownik Duszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver™ Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 ze 100 zl + Dłuższej grafiki się nie dało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj12345 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 daj fotke albo jakiś krótki filmik. Niechce mi sie w to wierzyć : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komplikator Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Poproszę ss itemku Nie uwierzę puki nie zobaczę Spam / Report daj fotke albo jakiś krótki filmik. Niechce mi sie w to wierzyć : ) Tak Samo Raport Tu Sie Wycenia A Nie Nie Dowierza. Wycena ze 100 zl + Dziękuje czekam na dalsze opinie | exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasd123 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Coś około 80 zł + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komplikator Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 @Dziękuję wszystkim za swoje wypowiedzi za te nie przydatne i te przydatne , temat można zamknąć | exModerator Metin2 | MPC Media Team | Pro User | Expert Metin2 | Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miloszek1998 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Cos kolo 80-90 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Holrim Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Wklep go na +9 i kd wbij, może z 200+ wyciągniesz Ja osobiście sprzedałem trute +9 z full kd za 850zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanosh. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 1.120zl 2. Ludzie do cholery, nie musi by to jego item, może chce sie dowiedzieć ile takie oś kosztuje ? Kto wie. Powtraram to ostatni raz. exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.