ILikeBudyń Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 wybieram swiat i mam czarny ekran reintalowałem i nic nie pomaga a bylo dobrze. ;/ . . . .. . . . A mam x ray wgranego. tak samo na serwer nie moge wbic kuzyna chodz jest wlaczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BR3NDzik Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 To nie wgrywaj x-ray'a, bo zapewne jest jakiś zbugowany/stary... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ILikeBudyń Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 To nie wgrywaj x-ray'a, bo zapewne jest jakiś zbugowany/stary... Ale dzialalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenkk Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 usun plik Meta-inf z minecraft.jar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Pobrałeś, zbugowaną wersje danego moda musisz pobrać od nowa z innej strony potem robić przed wgraniem moda update i będzie ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MazQuick Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Zobacz, ten tut: http://www.mpcforum.pl/topic/581166-tut-black-screen-czarny-ekran/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green15 Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Wystarczy, że sobie wgrasz Xray + Fly i oczywiście ModLoader bo teraz jest obowiązkowy. Liczę na LIKE. Jeśli to nie pomoże to wgraj sobie starszą Jave 6 bo 7 crashuje częściej MC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.