krzys837 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Cześć.Ile osób uciągne na necie 2 Mb/s(down.256 kb/s.A upload 120 kb/s)? Intel Core i5 750 Ram:6 GB 2% MPC Forum lubi harnasia ,jeżeli należysz do tych 98% wklej to do sygnatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnS Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Myślę że od 5-8 spokojnie pociągnie ale zależy od ilości pluginów na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanZagłady Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Myślę że od 5-15 spokojnie pociągnie ale zależy od ilości pluginów na serwerze. Chyba sobie jaja robisz z niego :/. Jak pociągniesz 5 osób to będzie sukces. Mam na myśli bukkit + 10 pluginów . No i jeszcze bedziesz musial w server prop zmienic widocznosc na 3-5 pkt . Bo na 10 pkt bedziesz musial wiecej info wysylac do graczy jako serwer. No i bedziesz musial zrezygnowac z korzystania neta na czas uruchomienia serwera. Jedynie wchodziłbyś na minecrafta. Dlaczego tak uważam ? Proste. Serwer będzie już brać jakiś % twojego łącza. Teraz jeśli serwer nie będzie miał priorytetu czasu rzeczywistego to otwarcie paru stron i youtube w przeglądarce może sprawić lagi na serwerze i kicki graczy bo będą TIMEOUTY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carving85 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 No niestety up ma racje przy takim necie to jak 5 osób będzie grało bez lagów to będzie sukces Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MazQuick Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Max od 2-7 osób. Nie więcej bo będą straszne lagi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.