GoreTex Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam,mam mały problem z wybraniem samochodu z t3.Ogólnie zastanawiam się między mclarenem mp4-12c a lambo lp640 wersja poszukiwacza diamentów,jeśli macie inne propozycje to prosze walic smialo @edit czy jest jakaś różnica w osiągach pomiedzy lambo lp 640 poszukiwaczem a edycja policyjna?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion. Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Heh, dwa naj auta w grze. W sumie lambo jest ciut lepsze od mp4. I jeszcze wersja łowca. Qup lambo, a nie pożałujesz. @down ja mam mc larena na eli i czołgiem nie jest. @ed evora? Hmm. Cudo. Tez mam na eli i super jeździ. by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkVenom22 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 O mclarenie słyszałem dużo komentarzy, ze chodzi jak czołg lambo super auto, choć ja i tak zostaje przy lotus evora jakieś plusy? jeden ! skręt. Jak sie wybierzej w kretą trase objedziesz każdego, na v-maxa tez nie mozna narzekac w tym nie miazdzy, lecz to nie jest najwazniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidinho Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 A ja Ci powiem że najlepsze z t3 jest Porsche gt3 rs mam w nim pare niezłych części a zjeżdżam wyprosowane murci i mp4 ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoreTex Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 dzieki za pomoc temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion. Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Na prośbę autora ZAMYKAM by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.