denis6300 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Szukam kogoś do wspólnej gry w nostale.co.uk ( nostale w przeglądarce.) Ponieważ no niestety nie umiem znaleść żadnego polaka ;s Nie wiem czemu Na aktualną chwilę mam 26lvl Woj, Jeśli ktoś jest chętny proszę pisać \/ lub na PW. Z góry dziękuję. ^_^ //Oj przepraszam. Internet mi zlagowało i zrobiły się 3 tematy . Proszę o usunięcie pozostałych dwóch tematów. //Mamy od tego dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szydliczek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Bym mógł z tb zagrać , ja mam ściągnięte nt uk więc nie będę musiał grać przez neta dodam że mam 40 lv łucznik . A wiesz o tym że tam codziennie LoD jest? + Będę około 8-10 bo idę pograć na Xboxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskahaha Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Opłacam sie tam grać ? Bo niewiem czy grac czy nie czekam na odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szydliczek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jak lubisz niskie ceny np : dywan po 1kk lub boxy z krzaczkami po 300k to polecam ci uk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskahaha Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ej podasz mi link jak sciagnac i rejestrowac sie to sobie z toba [ogram Pisz na pw albo tutaj . Jak sie sciagnie to ci dam znac o i daj gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szydliczek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Moje GG : 26121859 Link do nostale UK : http://www.nostale.co.uk/news/index Z tym linkiem powyżej możesz grać na przeglądarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denis6300 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 nostale.uk moim zdaniem jest lepsze ;] Plusy : -Niższe ceny -Gra dużo ludzi , na ch1 jest 24/7 norm czyli zawsze szybko można coś sprzedać i każda bb win ^_^ Minusy : -All po ang. I chyba tyle minusów Nie gram długo więc narazie tylko tyle wypatrzyłem ;p //Mamy od tego dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yuki997 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 denis ja mogę zagrać ale mam malutki lvl nawet nie wiem czy pamiętam passy ale mogę zagrać pisz gg: 10299322 albo podaj swoje SirSerek mam nick:D (będę grał raczej wojem albo magiem) Moge prosić o nick ?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XxNorbixX Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ja mam 14 lvl aktualnie i bardzo chetnie z kimś pogram ImNorberT nick pardzo prosze o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szydliczek Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Ja mam nick NeWsTaaR zapraszam all do gry , tylko jest ta głupia konserwacja ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denis6300 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 42801224 - Mój numer gg jakby ktoś chciał Dobra ludzie !! Ja zawsze ch1 jakby co ;d Jutro robimy polska fam ^_^ Każdy każdego podexpi i będzie git ;] A mój nick to "WowwxD" @down Napisałem że neta mi zlagowało i że proszę o usunięcie więc mi możesz A uk to jest serwer ^.^ tylko że w innym języku mądralo I ktoś już się tym zajął więc nie masz na co liczyć ;] Tamte tematy są już pozamykane . ^_^ //Mamy od tego dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menober Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 KUR. ludzie nostale na przeglądarce to zwyczajne uk a nie jakiś serwer! zgłaszam cie za 3 tematy spamu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denis6300 Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Jutro zakładamy polską Fam. Ktoś jeszcze chciałby się przyłączyć? ^_^ Lvl nie gra roli . //Mamy od tego dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrJigoro Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Szukam kogoś do wspólnej gry w nostale.co.uk ( nostale w przeglądarce.) Ponieważ no niestety nie umiem znaleść żadnego polaka ;s Nie wiem czemu Na aktualną chwilę mam 26lvl Woj, Jeśli ktoś jest chętny proszę pisać \/ lub na PW. Z góry dziękuję. ^_^ //Oj przepraszam. Internet mi zlagowało i zrobiły się 3 tematy . Proszę o usunięcie pozostałych dwóch tematów. pisz tu : http://www.mpcforum.pl/topic/434937-zapisy-na-wspolna-gre/ raporcik By Harukimisu W sumie to nie zawsze. rezygnuję z posady Moderatora. Dzięki za wszytko i powodzenia... Jeszcze kiedyś wrócę więc nie liczcie że się mnie tak łatwo pozbędziecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.