Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] twórca botów

polisher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W DarkOrbit gram od niedawna i chciał bym się dowiedzieć czegoś o historii "bota" do tej gry gdyż już słyszałem parę dziwnych historii

A mianowicie kto jest twórcą iBota (bo chyba on był pierwszy tak ?) czy twórcą tego bota jest jakaś postronna osoba która postanowiła zrobić sobie bota na licencje i wciskać go małolatom ? czy właściciele DarkOrbit go stworzyli ?

Jest to dla mnie trochę dziwne bo jak gdzieś przeczytałem jak jest jakaś aktualizacja w grze to i ibot nie działa bo się aktualizuje tzn że musi być skonfigurowany z głównym serwerem więc albo osoba która go stworzyła włamuje się na główny serwer DarkOrbit co jest mało prawdopodobne... :) albo drugi scenariusz twórca programu ma jakąś umowę zawartą z Bigpoint'em... albo twórcą ibota jest sam Bigpoint i dodatkowo goli kasę na licencjach WIĘC JAK TO JEST ? Jak sądzicie ??

jest podejrzane gdyż są boty które serwer wykrywa od razu po włączeniu i leci ban a na ibocie albo kbocie można grać i grać ^^ ... więc coś musi chyba w tym być że Bogpoint sobie troszkę dorabia na tym

Druga sprawa słyszałem ze ibot i kbot to 2 takie same programy tylko że jakiś tam rusek "ivan" skrakował ibota i nadał mu tylko inna nazwę i sprzedaje go taniej i na dłuższą licencje mało tego ktoś opowiadał jakąś historie że twórcy ibota stracili na tym tyle "milionów" że ponoć na tego ruska jakąś mafię nasłali i ivan teraz kwiatki wącha od spodu to jest ciekawe xD hmmm...

Po proszę o normalne odpowiedzi :)

Opublikowano

OMG, nie wiem skąd Ty te bajki ciśniesz...

IBota stworzył Avin, a KBot to ten sam bot tylko scrackowany przez Ivana.

Btw. jak jest aktualizacja DO, to gra nie działa, to jak ma działać bot?...

________________________________________________________________________________

Sekhmet

________________________________________________________________________________

Opublikowano

Nie wiem skąd ty to bierzesz, zmień dealera bo ten cię załatwi o.O postaram sprostować tok twojego myślenia :) Ibot nie jest pierwszym botem przed nim było milion innych. Bot nie jest tworzony przez BP, to tylko taki chwyt marketingowy. Na Ibocie i Kbocie nie możesz latać cały czas bo cię złapią. Nie nazywaj użytkowników bota matołami bo złe skończysz... Fakt twórcy Ibota stracili dużo kaski przez Ivana ale pisałem z nim wczoraj wieczorem i miał się dobrze. A jakby Ibot chciał zniszczyć Kbota to by musiał też wszystkich dealerów, czyli by mieli nie złą wycieczkę wokół świata :)

beznazwy1jfkopia.jpg

Opublikowano

najpierw przydało by się naucyć czytać POPRAWNIE ze zrozumieniem :) ... potem dawac odpowiedzi to tak na marginesie

To były tylko rzeczy które usłyszałem i chciałem je tylko potwierdzić albo obalić :) jak byście nie doczytali (nie rozumieli) to w każdym pytaniu jest znak zapytania "?"=pytanie :) i nie wiem skąd to wziąłeś czy wymyśliłeś sobie ? :) że ja nazywam użytkowników botów "matołami" sam na ibocie latałem i dalej bym polatał ale 24h minęły niestety ale jeszcze mnie tak nie poje.... żeby 60zł płacić za licencje ^^ ... nigdy w życiu jeszcze żadnych pieniędzy nie pakowałem w gry internetowe i nie będę :) jak na razie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...