Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Broń do Ice

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki dylemat...

jaka bronią grać najlepiej do pvp i pve? (wole pod pvp)

-Staff (Szybkie i w miare mocne damage, prawie za każdym ciosem stunt.)

-Two-Handed (Duże dmg, wolna broń przez co zadaje mało combo)

-Dual Wield ( Szybkie combo ale nie aż takie jak w staff) (Dmg nie znam)

prosze o szybką odpowiedź i napiszcie dlaczego ta broń.

Opublikowano

Staff jest dobry, dużo zadaje dmg, ale za to nie ma nic dodatkowego, jak np: dual wield, gdy nim się uderzy za prawie każdym ruchem ogłusza przeciwnika, przez to on Ci prawie nic nie zrobi, możesz go szybo bić lecz dmg jest za to średnie.

Ja bym Ci radził bardziej dobrać broń pod role niż pod serwer, kończąc 30 lv i tak będziesz siedział w watchtower i chodził z kimś na duosy,altery, legendy,areny i rajdy, więc trzeba dobrać broń pod to bardziej, tak byś sprawdzał się w teamie z swoją rolą i bronią.

Opublikowano

tutaj mały błąd Dual wield nie ogłusza właśnie. To Staff ogłusza (stunuje) prawie za każdym razem

Opublikowano

Ogólnie mam już dane full skille u staffa i dual wielda, staff nakłada taki dziwny efekt, ale praktycznie nic on nie robi, natomiast duall wield, no może źle to nazwałem wcześniej , on po prostu przewraca przeciwnika, zawsze używam go na arenach, non stop przewracam przeciwnika, nie dając mu szans na zrobienie ruchy, plusem dual wielda jest tez to, że jeśli przeciwnik jest daleko to i tak po przytrzymaniu LPM od do niego podleci i uderzy, w staffie tez dystans jest o polowe mniejszy :/ . Staffa używam na rajdach, duosach i alterach - świetnie się spisuje, zadaje potężne komba, natomiast dual wielda na walkach z graczami - i naprawdę jest dobry.

Opublikowano

Two handed odpada.

Dual wield dobre w PvP, ma jeden stun w dodatku gdy przeciwnik blokuje można szybko wykonać kontra.

Staff ma troszkę silniejszy atak, stuny w pvp nie zawsze działają, jak zaczyna się stunować staffem to łatwo można zrobić blok i ma się kontra. Gdy ktoś blokuje to trzeba wykonać mocniejszy dystansowy co zajmuje więcej sekund :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...