Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielkie Banowanie

kaso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawy jestem czy dostał ktos bana za sbota. Niedawno skonczyl mi sie i nie wiem czy doladowywac jesli i ten bot nie jest bezpieczny.

Admin Cienia
Opublikowano

Niby są przypadki ale to nie przez sbota tylko przez nie systematyczne czyszczenie folderu i czasem zmiene nazwy sroerrorsender.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Admin Cienia
Opublikowano
dostałem wczoraj bana za sbota

Byś napisał coś więcej.. czyśiłeś folder dump? zmieniłeś nazwe tego sendera?

Opublikowano

boce 8 charami i żaden bana nie dostał :D jakby co 24/7 więc nie ma się czego bać

@2Dwon

Wielkie Banowanie, Czy dostał ktoś bana za sbota?

SroKing to inna bajka :)

xX_DevilGoku_Xx.png
Pomocnik
Opublikowano

jak ktos mowi ze sbot jest bezpieczny to widac ze sie nie zna. Nie ma "bezpiecznego" bota.Pozatym sbot nie wyglada na bota ktory by posiadal jakies wieksze zabezpieczenia na "silkroad guard" ^^

120756087683939521.gif
Opublikowano

ja zmienilem nazwe silkerrsener czy jakos tak folder dump mam caly czas czysty i dostalem bana na 2 postaciach

jak jeszcze ktos nie dostal to niech sie cieszy bo i na niego przyjdzie kolej

mi sie zdaje ze na premce nie banuja bo jak mialem premke to bana ne dostalem ,ale jak sie skonczyla to ban

co prawda gralem na srokingu ale bot to bot

Opublikowano

ja boce 10 postaciami na sbocie 24/7 i nie dostałem na żadnej więc raczej to bezpieczne (na 9 postaciach nie ma silków )

PoWerDiamonD.pngHoIIow_Man.pngForce_Of_Sun.pngSzarlej.png
Admin Cienia
Opublikowano

To raczej kwestia przypadku, zbiegu okoliczności spowodowała że dostałeś ban.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja dzisiaj dostale bana za sbota na 7 dni na koncie bylo kupione 2 tyg temu 150 silkow aktywny pet. boce ok 10-12 godz dzinnie.. wiec bot wcale nei jest taki bezpieczny

Opublikowano

Jezu ... sbot jest zdecydowanie najbezpieczniejszym botem jaki jest dostępny na rynku ... a te bany to kwestia przypadku ... jeśli mi nie wierzycie kupcie sroking-a : P

LifeSro

FusionRoad

Opublikowano

ja dostalem BANA na 2 charach obydwa 98 lv po 100 silkow na koncie pety i premki czy to przypadek?? a blader 85 soie klepie spokojnie ^^ i mial tylko raz kupione 50 silkow

Admin Cienia
Opublikowano
ja dostalem BANA na 2 charach obydwa 98 lv po 100 silkow na koncie pety i premki czy to przypadek?? a blader 85 soie klepie spokojnie ^^ i mial tylko raz kupione 50 silkow

Ta, tak samo jak pozostałe, tutaj pewnie jakaś zbierzność bo może po IP do tego doszli? Cholera wie. Ogólnie bocisz to ban, mówiąc o przypadku mamy na myśli że nie dlaczego zostałeś zbanowany tylko w jaki sposób do tego doszło. Jakby tak bany szły to botów by nie było, ja bociłem na praktycznie każdym bocie i zero bana.

Opublikowano

powiem Wam, że te osoby co dostały bana pewnie użyły albo innego bota, albo chociaż raz loadera w ostatnim czasie, pewnie z tej okoliczności ban, na bocę ile wlezie i zero bana

Admin Cienia
Opublikowano

No dokładniemam sbota prawie 5 miechów a 4miesiące komp 24/7 i jakoś ban jeszcze nie wpadł. Sami widzicie jak to jest.

Opublikowano

Teraz takie moje pytanko po co sie zmienia nazwe pliku SilkErrSender.exe i na jaka ??

Admin Cienia
Opublikowano
Teraz takie moje pytanko po co sie zmienia nazwe pliku SilkErrSender.exe i na jaka ??

Ten plik służy prawdopodobnie do wysyłania raportów z procesów które były odpalone przy craschu silkroad, oni sprawdzają te logi w poszukiwaniu botów. Bynajmniej taka jest teoria. A zmieniasz na jakąkolwiek byle zostało rozszerzenie. ;)

Opublikowano

z tego co wiem, dla użytkowników sbota, nie trzeba zmieniać nazwy tego pliku, tylko jeżeli używamy loadera to zmieniamy

Admin Cienia
Opublikowano
z tego co wiem, dla użytkowników sbota, nie trzeba zmieniać nazwy tego pliku, tylko jeżeli używamy loadera to zmieniamy

Tak, akurat w sbocie program zmienia automatycznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...