Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba]Wycena skryptu

NectarOrange

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zlecę napisanie skryptu w PHP (również MySQL) oraz design strony.

Funkcje,jakie skrypt ma posiadać:

-Rejestracja konta (tylko 1 konto z 1 ip),

-Kontakt z supportem,

-Możliwość zakupu konta PRO,

-Logowanie,

-System TRADE,

-System tzw."reffów",

-Zmiana języku strony na Angielski/Polski (-domyślny język strony - Angielski),

-Przypomnienie hasła,

-Log out.

Funkcje,po zalogowaniu:

-Skrypt sprawdza czy członek ma punkty jeżeli członek ma punkty może wykonać działanie,chodzi mi tutaj o dodanie linku (http) oraz tajemniczego kodu (np:4x21s),

-Będą czy "sekcje" sekcja 1 , sekcja 2 ,sekcja 3 ,aby zdobyć punkty przykładowo w sekcji 2 użytkownik musi wejść (po zalogowaniu można wybrać gdzie chcemy nabijać punkty) oraz kliknąć generate link ,po czym wygeneruje mu się link ,oraz pole na hasło , jeżeli użytkownik poda poprawnie hasło to dodaje mu się jeden punkt do sekcji 2,

-Możliwość raportowania linku,

-Oczywiście jeżeli ktoś wpisze poprawny kod to ten link się kasuje,

System refferali:

System ten polega ,że jeżeli ktoś zarejestruje się ze specjalnego linku oraz przykładowo nabije 10 punktów w jednym dniu w sekcji 2 to 10% z 10 punktów idzie do sekcji 2 użytkownikowi polecającemu.

Zakładki (design):

a)Przed zalogowaniem:

-Strona główna,

-Rejestracja,

-Logowanie,

-Kontakt,

-Pomoc,

-Regulamin

b)Po zalogowaniu:

-Linki (do nabijania punktów w danych sekcjach),

-Moje konto (tam będzie można sprawdzać gdzie ,kiedy (data), w jakiej sekcji dodało się linki,

-Wymiana (tzw.TRADE),

-PRO (możliwość zakupu konta premium),

-Dodaj linka (możliwość dodania linka(pole na http - do pobrania i na hasło oraz do jakiej sekcji ma się dodać link),

-Refferals (zakładka gdzie zobaczymy specjalny link np.www.mojastrona.pl/register. php?ref=login (bedziemy tam rowniez mogli zobaczyc kto jest naszym reffem oraz ile punktow dzieki niemu zarobilismy ( w sumie )

-Zasady (regulamin)

- Wyloguj.

Chcemy aby znajdowal się również Panel administracyjny, możliwości:-

-banowanie konta/zablokowanie konta(na czas),

-sprawdzanie ile użytkownicy zarobili punktów (na dzień,miesiąc,rok),

-sprawdzanie statystyk strony(ile ludzi weszło dziś na stronę),

-zarządzanie linkami (dodawanie,usuwanie),

-możliwość dodawania konta PRO,

Konto PRO:

-Otóż tak ,konto PRO można kupić jeżeli ktoś ma daną ilość punktów (w obojętnie jakiej sekcji),

Cennik konta PRO:

-Tydzień 9 punktów,

-Miesiąc 19 punktów,

-Trzy miesiące 39 punktów,

System TRADE:

-Otóż zasada systemu jest prosta, np. masz 10 punktów w sekcji 1 a chcesz wymienić na 10 punktów w sekcji 2, skrypt sprawdza czy mamy 10 punktów w sekcji 1 jeżeli mamy to mamy możliwość wystawienia trade, jeszcze jedno jeżeli ktoś ma 10 punktów w sekcji 1 to nie może wystawić wymiany na więcej niż 10 punktów w innej sekcji.

Masz jakieś pytania ? Chętnie odpowiemy,kontakt:

GG:10229908 lub 11046059

Opublikowano

Heh, ale masz wymagania. Według mnie pełni system, a raczej portal i wszystko na perfect to mniej więcej cena auta. Jednak możesz napisać tu: ideainteractive.pl , a oni zrobią ci wycenę za darmo ;-)

@down tak musisz przez formularz...

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

Ja bym skrypt php zrobił od 30 do 60 zł - jest tu trochę roboty, ale myślę, że w ok tydzień bym się uwiną.

//gif w sygnie

Opublikowano

Zależy jaki programista, na odpieprz (czyli mniej więcej jak ja za darmo xP) wziąłbym z 60 - 70 złoty. Jednak zaawansowanie, ok. 300-600 złoty

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...