misiar9 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 test z minecraft Server do minecraft 1.2.5 server bedzie aktualizowany id:Minecraft_Misiek_1.2.3_(1)do(7) hasło:123 ip:5.110.175.162 Mam nadzieje ze wszystko jasne wrazie czego Skype:misiekrzaczek Zapraszam na server PROSZE WBIJCIE Fajny server POLECAM KURDE WBIJAC Nie bede kupowal dedyka bo szkoda mi kasy jak nikt nie wbija Przynajmniej 5 osób wbije na raz to kupie dedyka Server caly czas on Odnośnik do komentarza
xmenmax Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Taak, cały czas on, jak wszedłem na hamachi serwera i nie działa :/ Odnośnik do komentarza
xmenmax Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie polecam serwera. Właściciel nie zna podstawowej ortografii, buduje domy z diamentów i drabinek, a serwer który miał być cały czas on, był włączony przez 6 minut. Serwera jeszcze raz nie polecam. Odnośnik do komentarza
misiar9 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Nie polecam serwera. Właściciel nie zna podstawowej ortografii, buduje domy z diamentów i drabinek, a serwer który miał być cały czas on, był włączony przez 6 minut. Serwera jeszcze raz nie polecam. Ja pierdole nie słuchajcie tego huja to jebany gość więc jeszcze raz Nie słuchać go Odnośnik do komentarza
misiar9 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ok Wbijac pare zmian wprowadzilem Odnośnik do komentarza
Lord Zeus Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dubel. http://www.mpcforum.pl/topic/607488-server-do-minecraft-125-najlepszy-survival-2012/ || exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP || Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.