Jamajkas Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Cześć, szukam butów dla siebie. Najbardziej podobają mi się NIKE, ale coś innego też może być. Nie chcę żeby były za kostkę oraz całe białe. Chodzi mi o buty sportowe. Macie jakieś propozycje? aktualnie mam te http://www.urbancity.pl/sklep/produkty/marka/1969-nike/15817-dunk-low-white-mineral-blue.html Day after day. Odnośnik do komentarza
`Reebok4Fun Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 temat nizej patrz ;> Odnośnik do komentarza
xamizo Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Hm.. Sportowe tzn. ? Chodzi Ci o buty do gry w piłkę? Bieganie? Te, jakie masz teraz w żadnym stopniu nie są sportowe i nie wiem, czemy w UrbanCity się tam znajdują(w grupie sportowe ) Ile masz zamiar wydać? Polecam AirMaxy bądź MErculiale. Odnośnik do komentarza
Jamajkas Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Do 300zł myślę, jak będą za 319 też się nic nie stanie. Mają być to buty po prostu do chodzenia po chodniku ps. airmaxy mi sie nie podobaja Day after day. Odnośnik do komentarza
Ashuan Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zobacz nike capri 200zł. Może kiedyś coś tu będzie Odnośnik do komentarza
TwisT™ Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja polecam ci Nike5 ELASTICO aktualnie je mam za 200zł kupisz. Ja jestem zadowolony z nich by Regman Odnośnik do komentarza
Havaii Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Fajne butki te http://www.urbancity.pl/sklep/produkty/marka/1969-nike/15817-dunk-low-white-mineral-blue.html na prawdę polecam By b4rt4z Odnośnik do komentarza
JohnTerryFan Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Poszukaj na allegro, ja zawsze tam kupuję. Sprawdzasz długość stopy i znajdujesz rozmiar. Zobacz tez pod względem ofert, które są najpopularniejsze. By Cristiano. Odnośnik do komentarza
Jamajkas Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Lord Feniks, te właśnie mam Day after day. Odnośnik do komentarza
Jamajkas Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 REF Day after day. Odnośnik do komentarza
Lexus. Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 ale wy ludzie za chuja gustu nie macie idziecie za tłumem jak barany WoM2 na YouTube Odnośnik do komentarza
Jamajkas Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Tak się składa, że akurat ja mam swój styl oryginalny. Chciałem się zapytać tylko jakie buty są fajne i godne polecenia, ale jak widać zrobić offtop jest ważniejsze od odpowiedzenia na pytanie. PS. nie szukam białych i czarnych butów, kolorowe są mile widzane. Na jakich stronach jest duży wybór? Nie znam się na sklepach internetowych. Day after day. Odnośnik do komentarza
Renovi Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 @UP Na allegro : . . . . . . . . .,'´`. ,'``;. . . . . . . . . .,`. . .`—–'... . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_'). . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.)). . . . . .l. . . . . ;. . . /__. . . . . /. . . . . /__. . . . .). . . . . '-.. . . . . . .). . . . . . .' - .. .....-` Odnośnik do komentarza
Jamajkas Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Szukałem właśnie i nic nie mogę ciekawego znaleźć, jakieś inne strony może? Day after day. Odnośnik do komentarza
tripipi Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Jako że mamy już prawie lato to polecam Ci coś z serii ClimaCool albo Drainage System. Sam osobiście od 4-5 lat jestem posiadaczem butów Adidas z systemem Drainage, wydawać by się mogło że długo je mam i jest to prawda ale na lato nie wyobrażam sobie nic innego jak "oddychające" buty,. Buty wykonane są w 100% z materiału (nie licząc wkładki oraz podeszwy) a nie żadnej skóry w której latem poci się stopa. Gdy latem powiewa lekki wiaterek odczucie na stopie jest nieziemskie, w butach też możesz wchodzić np. do jeziorka jeśli obawiasz sie ostrych kamieni na słońcu schną błyskawicznie Moje wyglądają tak - http://www.aisa.ne.jp/ajiketo/toshi/blog/pic/new-adidas2.JPG , oczywiście na żywo prezentują się znacznie lepiej. Odnośnik do komentarza
Monkey D. Luffy Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Idź do jakiegoś centrum handlowego, na pewno jest w ch*j i jeszcze trochę sklepów z butami. Odnośnik do komentarza
musicshaggy Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 NIke Mercurial fioletowe : > Odnośnik do komentarza
stierlock275 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 adidas marathon kultowe buty ;D i bardzo przewiewne tylko czarne.. niebieskie tracą kolor Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.