8988o Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Witajcie otóż mam pewien problem czytałem regulamin metina i nie doczytalem się jakie kary odpwiadają za sprzedaż yangow za złotówki . czy moglibyscie mi to wyjaśnić z góry dzięki 0[√] 50[√] 200[x] 400[x]750[x]1000[x] SORY ZA PISOWNIĘ Pomogłem daj 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daronian Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Jeżeli dowiedzą się, że to Ty sprzedajesz dane przedmioty / yangi za realne pieniądze to Twoje konta zostaną zbanowane na zawsze. Radzę uważać z takimi transakcjami, bo rok temu Gameforge ładnie wyjechał - zaczęli kupować kasę na allegro w małych ilościach i banowali konta powiązane. Na przykładzie: kupują 1kk za 50 groszy mając budżet 2500 zł, z czego wychodzi 5000 sprzedających, a następnie sprawdzają IP i banują każde takie konto. Była swego czasu wielka afera oto, ale cóż... =) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8988o Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ale w świecie realnym nie podlegają pod to kary pieniężne ani żadne wyroki ? 0[√] 50[√] 200[x] 400[x]750[x]1000[x] SORY ZA PISOWNIĘ Pomogłem daj 5* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psycholss0 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 NIE:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lexus. Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ale w świecie realnym nie podlegają pod to kary pieniężne ani żadne wyroki ? Nie, masz prawo sprzedawać wirtualne rzeczy na allegro, jednak musisz zaznaczyć, że należy to do firmy Gameforge, a nie do ciebie WoM2 na YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.